[Grupy] Bitwy...
-
-
@toomanyways
Idealnie pasuje -
@byku-duma-warmii @ToomAnyWays Chcieli stworzyć całkiem nowy rodzaj bitew i udało im się. To trzeba im przyznać .Ciekawie jak z rankingiem? Czy te bitwy będa gdzies odnotywowane w historii i liczone do rankingu? I gdzie byłby on widoczny?
-
@dovco_handf
Zobaczymy jak z tym będzie. -
@dovco_handf jest tam coś takiego jak historia bitew.
-
@toomanyways Możesz zrobić do tej historii bitew screena, żebyśmy zobaczyli jak to wygląda przed zakończeniem waszej pierwszej bitwy?
-
Jak na razie to wczoraj była pierwsza kolejka. Powiem szczerze że rywale nas trochę zaskoczyli, ale mam nadzieje ze następne kolejki będą nasze
Ja wygrałem 2-0 u siebie z Celtą. -
Trochę lipa w tej bitwie, bo wszystkie opcję są włączone, nawet zgrupowania Ja wczoraj dostałem jedno od rywala
-
@toomanyways Ciekawie to wygląda. Czyli do wyniku bitwy liczone sa wyłącznie punkty zdobyte za mecz w tych nowych bitwach?
-
@dovco_handf
Wydaje mi się, że tak. -
@dovco_handf Na razie wychodzi, że tak.
-
3/10
Tym razem kolejka dla nas i wychodzimy na prowadzenie. Mogłem wygrać swój mecz, ale Isco zarobił czerwo i rywalowi udało się wcisnąć piłkę do siatki
-
Przedostatnia kolejka i komplet zwycięstw naszej grupy. Jutro koniec pierwszej bitwy nowej formule. Będzie podsumowanie i moje przemyślenia.
-
Obiecane podsumowanie
Bitwa mimo początkowego oporu rywali poszła łatwo, do tego 4/5 rywali widząc że bitwa jest przegrana odeszło z bitwy przed ostatnia kolejką. Jak dla mnie to jest nieprofesjonalne zachowanie, ale po amatorach można się tego spodziewać.
Nowy system bitewny jest prościutki - 3 punkty dla grupy za zwycięstwo w meczu i po 1 punkt za remis. Liga trwa 10 kolejek, dni przygotowań z tego co pamiętam to chyba są 2, tak więc miesięcznie można zagrać ok. 3 takich bitew. Starcia tylko z przeciwnikami, co akurat jest na plus do nie trzeba grać ze swoimi i można skupić się tylko na laniu przeciwników
Jednak są też minusy Chyba najpoważniejszym z nich jest losowość w wyborze grup - nie wiadomo kto się trafi. Poza tym wszystkie opcje w lidze są włączone czyli obozy, przyspieszacze itp. Nie można tego samemu wybrać. Tak samo jest z drużynami, które również są dla nas losowane, a dostajemy mocne drużyny, w których składy są rozbudowane, tak jak u nas My dostaliśmy hiszpańskie drużyny. Dla tych co lubią rozbudowywać kadry to może być małe rozczarowanie.
Wyniki bitwy:
-
@toomanyways progresy też same się podliczają ?
Gratuluję wygranej w "debiutanckiej" potyczce bitewnej.
-
@toomanyways Proste, jasne zasady. Jak doprowadzą do tego, że będzie można się umawiać na te bitwy to będzie można rozgrywać tym systemem MPG w przyszlości - umówimy się, że bez obozów i już.
-
@huzar-shakir Progresów nie ma, ale tutaj raczej powyżej 200% to ciężko jest zrobić progres z takimi drużynami.
-
@toomanyways Monety wydane na transfery można więc przeznaczyć na obozy .
-
A za nami kolejna, dosyć łatwo wygrana bitwa.
Sklad: @ToomAnyWays @Kamieñ22 @PikoTSW @krystian16061994 @Lambko
-
@toomanyways said in [Grupy] Bitwy...:
A za nami kolejna, dosyć łatwo wygrana bitwa.
Jest jakiś ranking tych grup z tymi bitwami?