Gry poza OSM :)
-
@mihau1878 s膮 jakie艣 polskie dru偶yny w cs na iemie?
-
@szpilka134 to fajnie teraz gram w Assasin creed odyssey r贸wnie偶 艣wietna gra st膮d mniej czasu na osm
-
Kto艣 poleca jakie艣 gry? Gram narazie w lola world of tanks 偶adko ale czasami cs no i oczywi艣cie osm
-
@szpilka134 said in Gry poza OSM :
Kto艣 poleca jakie艣 gry? Gram narazie w lola world of tanks 偶adko ale czasami cs no i oczywi艣cie osm
Zale偶y jaki gatunek Ci臋 interesuje, s膮dz膮c po Twoich gierkach to poleci艂bym Ci Albion Online je偶eli potrafisz sam dobra膰 sobie content w grze, a je偶eli nie to po prostu do艂膮cz do jakiej艣 gildii. Kiedy艣 sporo gra艂em.. teraz niestety, ale czasu nie mam.
-
@stefan-joptwojma膰 ok dzi臋ki
-
Znalaz艂em ostatnio spoko gre nazywa si臋 apex legends jest to battle royal w 72 godziny od premiery zdoby艂a 10 milion贸w graczy teraz jest ich ponad 10 milion贸w
-
@szpilka134 apex legend wygl膮da fajnie, ogl膮da艂em stream izaka. Ch臋tnie w ni膮 zgaram
-
@szpilka134 chyba nie ma w tym roku. Polska scena ostatnio w kryzysie
-
Zacz膮艂em zn贸w gra膰 w ... DSJ3
-
@huzar-shakir to si臋 nigdy nie starzeje
-
@huzar-shakir jak dsj to dla mnie 2.1
-
@mihau1878 @Rusewicz jak wi臋kszo艣膰 w naszym kraju lubi臋 skoki.w 2 czy 3 gram ch臋tnie a ju偶 w szczeg贸lno艣ci K281 S艂owenia
-
@rusewicz said in Gry poza OSM :
@szpilka134 apex legend wygl膮da fajnie, ogl膮da艂em stream izaka. Ch臋tnie w ni膮 zgaram
Izak zawsze na propsie
-
@Rusewicz fajna gra polecam ale mi do gustu nie pasuje ja lubie gry typu nw albion online czy League of legends