Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
@mrtgll33 öyle abi 17 yaşında düşük fiyata alıyorsun gelişmeside güzel,performansı da iyi genellikle kaşife girdiğimde isak'ı
almaya çalışıyorum -
İyi akşamlar herkese arkadaşımla beraber 10bin puan görevini yapıcaz en uzun lig neresidir bileniniz varmi acaba bide o ligte hangi takımları önerirsiniz
-
@HaşırtAndTheBileckBoard Oynucagınız Ligin Uzunlugu Önemli Degil Önemli Olan Ligin Dolu ve Menajerlerin Online Olması Ozaman MP Topluya Bilirsiniz.
-
@1982UqurSert1982 arkadaslar bana en uzun ligte güzel mp alabilirsin dediler de o yüzden bide 2 kişi kapısıcaz bildigin en uzun lig hangisidir acaba?
-
@1982UqurSert1982 Bu mantık yanlış, o zaman 8 takımlı full menjerli ligde 10 bin gelir mi ?
-
@HaşırtAndTheBileckBoard 20 Takımlı Amerika ligi ve dolu menajerlerle oynayacağınız bir ligde alabilirsiniz. Ama unutmayın lig dolu olacak ve sizde en son hedefi alacaksınız. Amerika dedim çünkü hedef 1 ile hedef 16 nın kadro değerleri çok yakın, yani kadro konusunda sıkıntı yaşamazsınız
-
@mrtgll33 reis geldi o bi el atar şimdi bana :=)
-
@mrtgll33 reisim burda şimdi kıtadan amerikayı seçtim ligi amerika birleşik devletleri yaptım burda kupa da var degilmi ?
-
@HaşırtAndTheBileckBoard Tabiki
-
@mrtgll33 reisim peki bişe ingiltere 2 3 4 5 lig'lere ne diyorsun bu konuda ?
-
@mrtgll33 onlar 24 takım ?
-
@HaşırtAndTheBileckBoard aynen 24 takım, o ligi doldurmak ve lig boyu dolu tutmak çok zor
-
Dyabla morata yı kasifte bulamiyorum ne diye ararmam lazim yada şans eseri cıkmiyor mu
-
@nekketsu1 kardeşim kriterleri şöyle yap
Forvet
90+
<24 yaş kriteri sadece böyle yap
Ben ikisini aynı anda getirdim -
Abi kendim lig kurucam şöyle en fazla 16 takimlik hedef 3-5-7 olan takımları alarak sampiyon olabilecegim bir lig varmıdır
-
@TheKing-38 Güney Afrika olaabilir