Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
Arkadaşlar yaşlı asist gol katkısı yapan kaptan yapabileceğim orta saha oyuncusu söyleyebilir misiniz?
-
Selamun aleyküm. İngiltere liginden iyi menajer puanı getirecek hedefine rahat ulaşacak takım önerisi alabilir miyim ?
-
@MehmetCetinTD teşekkürler hocam. Peki milliyetin ne gibi bir katkısı oluyor oyuna ?
-
@MehmetCetinTD teşekkür ederim peki başka var mı böyle az bilinen bilgiler ?
-
@MehmetCetinTD ve bu oyuncuların 6sı da ilk 11 de mi oynaması gerekiyor yoksa yedekken etkisi oluyor mu ?
-
Evet bu 6 oyuncunun ilk 11 de bulunması gerekiyor. Bu gizli bir bilgi değil aslında. Yaklaşık 1 yıl önce Gamebasics bunu duyurmuştu.
-
@MehmetCetinTD Bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu.Transfer yaparken bu olaya biraz daha dikkat edeyim.
-
16-17 yaşındaki 70+ oyuncular listesi.
Antrenman ve dostluk maçlarında maximum gelişimi sağlayabilirsiniz. -
@MehmetCetinTD said in Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi:
16-17 yaşındaki 70+ oyuncular listesi.
Antrenman ve dostluk maçlarında maximum gelişimi sağlayabilirsiniz.Eskiden Scout listesi vardi bu tarz oyunculari daha rahat buluyorduk
Niye kaldirildi bu bilen var mi? -
Beyler selamun aleyküm. Arkadaşlarla düşük bir lige başlıycaz. Hangi ülkenin milliyet buffını açmalıyım sizce. Daha iyi gelişen sayısı fazla olan genç oyuncular hangi ülkede fazla. Teşekkürler.
-
@MehmetCetinTD teşekkür ederim eyvallah
-
@MehmetCetinTD Hocam, bunlardan hangi birini geliştireceksin ki?
-
@BozkurtBuraq Geliştirip yarısını sattım zaten.
-
Mesela bende Ronaldo var, 4-4-3 taktiğinde Ronaldo'yu en ileri koyarsam yani santrafor olarak koyarsam mı daha iyi oynar yoksa sol kanat (kendi mevkisi) olarak koysam mı daha iyi oynar? Veya aralarında fark var mı oyuncu alırken tam olarak nerede oynadığına bakıyorum hep araştırmak zorunda kalıyorum mesela sağ bek alıcam sol bek çıkıyor adam veya stoper çıkıyor.
Stoper alıp sol beke koysam tam verim alır mıyım yoksa eksiklikleri olur mu mesela?