Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
League:İtaly
League name: class16
Hazırlık öncesi sezon yok
Boş takım:12
Maçın başlamasına 10 saat herkesi bekliyorum -
mbappeyi almayın abi 101 gücü var şuan 5 6 mac oynadı 0 gol 1 penaltı kacırdı
7 6 5 oyniyor sağ kanata koyuyorum yok gol atmıyor ortaya koyuyorum yok gol atmıyor yanındaki adamlarda salah(101)dembele(97)williams(90) anlamadım gitti aklınız varsa almayın bu oyuncuyu -
@atillaturker Benim bulunduğum ligde Mbappe 17 maçta 11 gol 4 asist yapmış bi takımda kötü oynadi diye kötü oyuncu olmuyo bence
-
Merhaba arkadaşlar iyi bir ofansif yada defansif orta saha önerisi olan varmı ve yabancı farklı bir lig önerisi olan
-
This post is deleted!
-
@the-cain On Numara olarak Coutinho'yu öneririm. Barcelona - 25 yaş - 95 güç
Önlibero olarak ise Milinkovic-Savic Sergej. Lazio - 23 yaş - 93 güç
-
@atillaturker kardeş sen oynatamıyorsun mbappe bende 26 maçta 29 gol 8 asistle oynadı
-
arkadaşkalr telefonun saat ayarıyla oynadım geri düzelttim bu sırada kaşif yoldaydı şimdi kaşif döndü ama kaşif sonuçlarını alacağımda hata veriyor ne yapmam lazım
-
Gençler 30m'den daha az fiyata iyi bir defans önerisi olan var mı? Arsenalim
-
Stoper için;
John Stones 91 güç 23 yaş
Marquinhos 92 güç 23 yaşBek için;
Sergi Roberto 93 güç 26 yaş
Kimmich 92 güç 23 yaş
Alaba 92 güç 25 yaş -
Bazı öneriler,
Takımınızı tamamen genç bir kadrodan oluşturmayın. Kadro kısmında ipucu bölümünde yaş ortalamasının takım üzerinde etkisi olduğu açıkça belirtilmiştir.
2)Tek bir mevkide yıldız transferler yapıp diğer mevkilere düşük adamlarla oynamayın.
Örn. Forvet hattınızda 2 adet 95 overall oyuncunuz varsa, savunma ve orta sahayı da 95 civarında tutmaya calısın.
3)Küçük takımsanız hazırlık döneminde ilk olarak SAHA AVANTAJI elde edip iyi puanlar toplamak için stadyumunuzu geliştirin.
4)Transferlerinizi ve kadronuzu her sisteme uyum sağlayabilecek şekilde oluşturun. Rakipten rakibe taktik değişikliği yapmak size + sağlayacaktır.
Pas-Mentalite- Baskı dengelerini bilmeden çok fazla yüksek veya çok fazla düşük yapmayın, deneyerek sonuç aldığınız şekilde ayarlayın.
6)Oyunda sağ-sol ayrımı yoktur, sağ mevkide oynayan oyuncu sol mevkide de oynayabilir.
Aklıma gelenler şu anlık bunlardı.Gelmeye devam ettikçe yeni başlayan arkadaşlara ve bilmeyenlere yardımcı olmaya çalışacağım. -
beyler yaş faktörü çok mu önemli bu oyunda misal 'managers' takımını aldım bilenler bilir ligin en güçlü kadrosuna sahip takım bana en yakın takımdan 100-150m daha yüksek kadro değerim öyle düşünün fakat takımın hepsi 36 yaşında neyse diğer slotlarımda uygulayıp 4-5 attığım taktiği burda uyguluyorum ve anca 1-0 2-1 gibi skorlarla galip gelebiliyorum bunu yaşa bağlayabilir miyiz hani futbolcular çok çabuk yoruluyor maçın sonlarına doğru pres vs. yapamıyor gibi
-
Merhaba 4-4-2 b taktiğinde forvet oyuncularını pivot mu yoksa def gücü yüksek oyunculardan mı seçmeliyiz?
Aynı şekilde 4-4-2 a taktiginde de forvetleri nasıl secmeliyiz. -
@acedia7 merhaba,
buradaki konudan yardım alabilirsin: OSM Taktikleri
-
Arkadaşlar sizce hangi futbolcu daha çok gol atar ? -
Merhabalar, Almanya ve Fransa ligi için hedefi düşük, kadrosu geliştirilebilir ilk 5'e oynayabilecek takım önerileri alabilir miyim? Hedef en az 7.lik olsun lütfen
-
@sametozdarıcı Hepsi santrafor oyuncuları, kanatta oynatırsan verim alman daha zorlaşır. Elbette kesin bir şey demek güç fakat ratingi itibariyle Icardi'nın daha fazla gol bulacağı kanaatindeyim.
-
@interstate almanya'da hamburgla kupa + şampiyonluk yaptım. hedef 15'di mp 6400