MPG 2018
-
@huzar-shakir Ja bym tylko się zgodził że bardzo ciekawie się zapowiada mój pojedynek z @Dovco_HandF.
Nie nazwałbym mentorem w tej grze @Dovco_HandF, mnie on niczego nie uczył Sam do wszystkiego doszedłem i nauczyłem
Jeśli chodzi Ci o kontakt z Jerzym, to z wieloma graczami z OSM mam równie dobry, a nawet lepszy.
Na pewno by było wielkie zaskoczenie z kim mam aktualnie dobre relacje -
@huzar-shakir Właśnie, dla mnie też to nie ma znaczenia. Tylko Ty nie wiem po co aż tak "łączysz" mnie i @Dovco_HandF.
Oboje jak coś chcemy od siebie to po prostu pytamy, ale mogę powiedzieć to o wielu osobach w OSM -
MPG 2018: Polish Eagles vs Polska Akademia Menadżerów 1/17
-
-
-
@byku-duma-warmii
Wojna rozpoczęta -
@Byku-Duma-Warmii ... szczęściarzu
ciekawa sprawa,jak gram przeciw wam to w stanach widać sporo czerwonego koloru,a to kontuzja ,a to czerwona kartka -
@huzar-shakir w naszym meczu w pierwszej kolejce trochę za dużo tych czerwieni... a remis mogłem wywieźć od Ciebie
-
Dzisiejsza kolejka PAM vs PE zdecydowanie dla PAM:
Szok w obozie PE, trzy pierwsze miejsca w tabeli nieoczekiwanie zajmują zawodnicy z PA, a aż 6 menadżerów ma po 3 punkty .
Wynik i progres dziś wam nie podam, mze @Damiś27 to zrobi, mam problemy z internetem, w ciągu 2-5 dni ma być inżynier i naprawić linię (wiadomo w Anglii im sie nie spieszy z niczym ). -
MPG 2018: Polish Eagles vs Polska Akademia Menadżerów 2/17
-
-
@huzar-shakir w naszym meczu w pierwszej kolejce trochę za dużo tych czerwieni... a remis mogłem wywieźć od Ciebie
Mogłeś, ale niekoniecznie
Dla odmiany ja miałem szansę ograć @Byku-Duma-Warmii jednak Maiusz utrzymał remis do końca.Ja mogę być umiarkowanie zadowolony -
@dovco_handf za mało mam płacone za to bitwę chce podwyżkę w PAM xd
-
Ale bitwa dopiero się zaczęła może dojść do sytuacji że będziesz dostarczycielem punktów
-
Nie dzielmy skóry na niedźwiedzi - najpierw skubmy orzełki jak kury, zróbmy z nich rosół i wtedy pogadamy o kasie za wygraną do podziału .
-
@huzar-shakir cicho dopóki idzie to może Jerzy podwyżkę da xd
A tak serio to dziwię się że nie jestem ostatni
-
@huzar-shakir cicho dopóki idzie to może Jerzy podwyżkę da xd
A tak serio to dziwię się że nie jestem ostatni
To Tak jak ja.4 pkt.na rywalach w 2 meczach to jak na mnie w tegorocznych MPG wspaniałe osiągnięcie...kto wie ,może na tym poprzestanę ?
-