MPG 2018
-
@huzar-shakir w końcu nadal jesteście jeszcze mistrzami
-
@marcin657827 said in MPG 2018:
@huzar-shakir w końcu nadal jesteście jeszcze mistrzami
Nie wszyscy z nas Ja , @daroo933 , @radek12_19 mamy tylko brąz z PW z poprzedniego sezonu
-
Puchar dla PL, ale po niezwykle zaciętych i ciekawych meczach
@Szeregowiec wygrywa szczęsliwie po karnych, pomimo czerwonej kartki w 49 minucie .
A w drugim meczu to @suchy998 powinien powiesić swojego napstnika za środkowe części ciała za to, że nie strzelił dwóch karnych w tak waznym meczu!
Gratulujemy PL -
@huzar-shakir fajnie ze ktos zauwazylPo ostatniej nieudanej dla PE a szczegolnie dla mnie bitwy bardzo chcialem sie zrehabilitowac a ze wypadlo na bylych kolegow z grupy troche przykro..z drugiej strony troche wiem jak z nimi grac
-
@martin343 ja też niby wiedziałem a jednak nic z tego nie wyszło , mogło być też inaczej ,to rywale z PW przeswietlili moją grę na wylot
-
@dovco_handf już platy morderca się zajmnie nim ja rak brudzic nie będę xd
-
@dovco_handf
DziękiA u nas trzecia bitwa i trzeci dla nas
-
@byku-duma-warmii said in MPG 2018:
@dovco_handf
DziękiA u nas trzecia bitwa i trzeci dla nas
Wiadomo - artyści OSM z was .
-
@huzar-shakir said in MPG 2018:
@mihau1878 Spartacus pada w bitwie z H_PL niczym Andrzej Gołota po szybkim nokaucie w pojedynku z Lenoxem Lewisem .
Brawo @daroo933 - @mihau1878 - @sniki26 - @Rusewicz
Oby Tak do końca pojedynku.
Po tabeli widać, że czeka nas druga porażka z rzędu, nawet matematycznie nie da radę już chyba?
-
@stefan-joptwojmać Szansę macie,owszem,jednak twoi koledzy musieliby stanąć na rzęsach,żeby odrobić straty.
-
@byku-duma-warmii a dla nasz to 1 nie wygrany puchar w tych mgp
-
Kolejka nr Kto miał wygrac to wygrał, a kto miał przegrać... to przegrał.
Gospodarz meczu górą:
I tu gospodarz spotkania wygrywa bez problemu:
Tabela:
Progres:
Ci dwaj dominują w transferach:Z PL on: @Mati-Colchoner 748%
Z PAM on: @Dovco_HandF 700%
-
MPG 2018: Polish Eagles - Polish Warriors 12/17 kolejka
-
PL pokazuje klasę i wygrywa kolejkę jak i całą bitwę. PAM pozostało grać o jak najmniejszy rozmiar porażki.
Po czerwie, remis, ale w bramkach jedna, złota bramka po stronie @kondziowa1.
A w drugim meczu @pawelzylicz dwoił się i troił, a i tak wygrał @Byku-Duma-Warmii, pomimo czerwonej kartki w 80'.
Tabela:
Progres:
-
MPG 2018: Polish Eagles - Polish Warriors 13/17 kolejka