MPG 2018
-
@mihau1878 Teraz potwierdzam
-
MPG 2018 R7 PE vs H_PL
-
Aby rozwiać wszelkie wątpliwości dotyczące małej tabelki. W małej tabelce zostały uwzględnione bitwy tylko i wyłącznie zainteresowanych drużyn na podstawie BEZPOŚREDNICH STARĆ. Jeżeli dalej jakieś grupy mają tyle samo punktów następnym kryterium są małe punkty. Gratuluję grupie Polish Legends Mistrzostwa Polski Grup 2018! MVP bitew udostępnię jak będę miał wszystkie potwierdzenia.
-
Chciałem podziękować naszym rywalom za walkę @mihau1878 @huzar-shakir @borynos @radek12_19
Cieszę się że kolejny raz wygraliśmy i dziękuję za dobrą grę @tristan1982 @martin343 @FORMOZAW naszej bitwie Polish Eagles - Husarya_PL był łatwy wybór MVP
W bitwie Polish Eagles - Husarya_PL MVP został @tristan1982 wygrał ligę (ze sporą przewagą) zdobył najwięcej punktów z rywalem oraz wygrał puchar. -
Final progres PL vs AG
-
Chciałem podziękować naszym rywalom za walkę @mihau1878 @huzar-shakir @borynos @radek12_19
Cieszę się że kolejny raz wygraliśmy i dziękuję za dobrą grę @tristan1982 @martin343 @FORMOZAW naszej bitwie Polish Eagles - Husarya_PL był łatwy wybór MVP
W bitwie Polish Eagles - Husarya_PL MVP został @tristan1982 wygrał ligę (ze sporą przewagą) zdobył najwięcej punktów z rywalem oraz wygrał puchar.Gratuluję zwycięstwa
-
No nie. Jak czwarci???
-
@toomanyways Wcale jak Arsenal za najlepszych lat
-
@toomanyways też nie kumam z punktów wynika że powinniscie być na 2 msc Husariia na 5
-
@toomanyways przekombinowaliście oddania w bitwie z nami i Krystian stracił pierwsze miejsce w ostatniej kolejce i zyskaliśmy 100 pktów
-
@toomanyways też nie kumam z punktów wynika że powinniscie być na 2 msc Husariia na 5
No jak na 2 miejscu, jeżeli w małej tabelce na podstawie bezpośrednich meczy mają najgorszy bilans? PL i PE mają po 4 pkt czyli pierwsze miejsce rozstrzygają między sobą w małych punktach. Trzecie i czwarte miejsce mają po 2 punkty i o pozycji decydują małe punkty. Główna tabela jest robiona na podstawie małej tabelki.
Jeżeli chodzi o miejsce 5 to decyduje w pierwszej kolejności bezpośrednia bitwa między H_PL i PAM w której PAM okazało się lepsze.
-
@stefan-joptwojmać Nie sraj ogniem Pomyliłem się
-
@stefan-joptwojmać ja to rozumiem, jednak nie podoba mi się ten system. Czy nie jest tak że powinno się liczyć jako pierwsza różnica punktów? A AG przecież z nami przegrali i są przed nami?
-
@toomanyways Dla mnie też ten system jest do dupy, zastanawiam się który inteligentny go wymyślił
-
@toomanyways Dla mnie też ten system jest do dupy, zastanawiam się który inteligentny go wymyślił
Nie wiem czy teraz udajesz głupiego, czy Ty tak na serio, ale to są standardowe zasady tworzenia małych tabelek.
-
@toomanyways said in MPG 2018:
@stefan-joptwojmać ja to rozumiem, jednak nie podoba mi się ten system. Czy nie jest tak że powinno się liczyć jako pierwsza różnica punktów? A AG przecież z nami przegrali i są przed nami?
To jest standardowy system tworzenia małych tabelek. Prościej pisząc:
- przy więcej niż dwóch zespołach:
a. liczba zdobytych punktów w spotkaniach między tymi drużynami,
b. przy równej liczbie punktów korzystniejsza różnica między zdobytymi i utraconymi bramkami(w naszej sytuacji małymi punktami) w spotkaniach tych drużyn,
- przy więcej niż dwóch zespołach:
-
@toomanyways PL też z nami przegrali i są przed nami więc nie ma tu żadnego przekrętu
-
MVP Bitwy Polish Legends vs Aleja Gwiazd zostaje @Marcin657827. Wielkie Brawa dla Marcina