MPG 2018
-
@byku-duma-warmii dzięki
-
@marcin657827 Myślałem że przejdę MPG suchą stopą, jednak znalazłem pogromcę. Gratki Marcin
-
@mati-colchoner said in MPG 2018:
@marcin657827 Myślałem że przejdę MPG suchą stopą, jednak znalazłem pogromcę. Gratki Marcin
...też Cię grałem i to na twoim terenie
-
@borynos
Dzięki Borynek -
@huzar-shakir Pojedynczych porażek było więcej, chodziło mi o to że Marcin jest pierwszą osobą która była wyżej ode mnie w lidze w tegorocznych MPG
-
Jeszcze wyniki wszystkich bitew z uwzględnieniem MVP. Najczęściej graczem bitwy był wybierany @Mati-Colchoner gratuluję! Jak tylko nie udało się zgarnąć MVP od razu przegrana bitwa, mieć takiego asa w grupie to prawdziwy skarb!
-
@mati-colchoner Ej Mati szukamy kogoś do Husarii w miejsce @sniki26 na jedynkę, ponieważ ostatnio się opuścił w Mpp i stracił trzy gole ponosząc przy tym porażkę że mną, zainteresowany? :))
-
@stefan-joptwojmać jakieś staty będą z MPG będą robione czy to już wszystko ?
-
@huzar-shakir said in MPG 2018:
@stefan-joptwojmać jakieś staty będą z MPG będą robione czy to już wszystko ?
Jeszcze tylko grafika dla medalistów. Co do statystyk to niestety nie mam na to czasu, więc z mojej strony to wszystko. Jeżeli jednak ktoś ma chęć i czas to może to zrobić, wszystkie dane są tu na forum.
-
@rusewicz
Dzięki Marcin -
@byku-duma-warmii No problemo, stwierdziłem, że nie wypada, aby wygrani nie dostali czegos na pamiątke
-
-
@rusewicz Zdobycie Mistrzostwa Polski Grup i zostanie MVP turnieju to najważniejsze osiągnięcia w mojej OSM-owskiej karierze . Dzięki za nagrodę
-
@rusewicz Pozostałym też zrobisz pamiątkowe takie awatary w wolnej chwili?
-
@rusewicz
Prosimy dla PAM pierwszy pamiątkowy awatar z MPG -
-
@rusewicz W imieniu grupy dziękuję! Wspaniały sukces naszej młodej grupy w debiucie