MPG 2018
-
@dovco_handf said in MPG 2018:
@huzar-shakir said in MPG 2018:
Mati jest na fali wznoszącej, pokonanie go, to nie lada gratka .
Ja nie jestem na fali wynoszącej,zawalam własną ligę,ale do niektórych spotkań potrafię się zmobilizować ,a w szczególności jeśli gram z tak mocnym rywalem jak @Mati-Colchoner .Wygrana z nim dziś i to w meczu wyjazdowym sprawiła mi dużo radości
-
my tu gadu gady, ale dawać wyniki
-
@stefan-joptwojmać daj ludziom odpocząć po ciężkim weekendzie
-
MPG 2018: Polish Eagles vs Polska Akademia Menadżerów 9/17
-
Mistrzowska kolejka w wykonaniu PAM, w punktach zdobytych 10:1 .
-
@dovco_handf Jerzy w naszym meczu to musisz OSM podziękować
Zresztą w tej bitwie jakoś was faworyzuje OSM.
Nam nie idzie, a to chyba wasza bitwa w MPG 2018 -
@dovco_handf i @Damiś27 - idziecie łeb w łeb z progresem.niemal identyczna siła kadry i jednego i drugiego
-
@huzar-shakir Wiesz, liczyłem że wygram z Jerzym, a tu czerwona na początku dla mnie mimo że to Jerzy grał na faul, a nie ja.
Nie powiedziałem że odpuszczamy, tylko stwierdziłem fakty
Jednak najważniejsze będzie to co na końcu -
-
Co będziemy dużo gadać Jurek wygrywa bitwę i tylko on , To tak jak PE kontra Multi Jurek .
Wchodzisz do PAM dostajesz taxe i masz grać , jak nie ta to Jurek zmieni na inną lepszą
Nie obraź się Jerzy ale takie wieści dotarły do mnie od gracza z PAM .
To że jesteś dobry to wie każdy , gratulacje dla Pana Jurka .. -
Co będziemy dużo gadać Jurek wygrywa bitwę i tylko on , To tak jak PE kontra Multi Jurek .
Wchodzisz do PAM dostajesz taxe i masz grać , jak nie ta to Jurek zmieni na inną lepszą
Nie obraź się Jerzy ale takie wieści dotarły do mnie od gracza z PAM .
To że jesteś dobry to wie każdy , gratulacje dla Pana Jurka ..Z tego co wiem to gotowe taksy dostają tylko ci którzy grają w MPG , pozostali nie. Chyba że coś się zmieniło ?
-
Można dostać gotową taksę od kolegi a i tak nie będzie się potrafiło tym grać.
-
@marcin657827 said in MPG 2018:
@ciamajda Przynajmniej akademia ma się od kogo uczyć mając Jurka na czele
W akademii wszyscy dostają jakies tam "taksy" do testowania w lidze grupowej ode mnie, to żadna tajemnica. Po to jest ten twór, żeby podnieść poziom gry. 95% członków to menadżerowie, którzy grali sobie solo z takim, a innym skutkiem. Te taksy sobie testują w naszej lidze grupowej. Pierwszych kilka lig wygrałem spokojnie, w ostatniej ledwo zająłem szóste miejsce. Jest progres, nauka nie idzie
w las. To, że ktoś nimi też gra w MPG, to źle? Taksa to nie wszystko, trzeba jeszcze dobrać do niej zawodników, zrobić dobre transfery... Jak PAM przegrywał bitwy, to nieważne jakimi taksami menadżerowie grali, ale jak zdarzyło się wygrywać, to Boże święty : Multi-Jurek, jakby w innych grupach nie było wymiany taks między menadżerami Jak byłem w PE to nieraz dostawał gotowe taksy do gry, czasem z nich korzystał, a czasem wolałem czymś swoim zagrać... Ja nikomu nie narzucam jakimi taksami ma grać, owszem, czasem podpowiadam, jak jestem pytany, ale to byłoby chore, gdybym tego nie robił Natomiast wiem, że @astra1994, @kryminalksg i @suchy998 grają swoimi taksami w tej bitwie z PE. Do tej pory żaden z nich nie korzystał z mojej żadnej taksy. Straszne, prawda? Powinienem chyba ich do tego zmusić pod groźbą wyrugowania z grupy? Prawda? Puenta jest tego taka, że
-
@dovco_handf
Święta prawda Jurku. Gratuacje bardzo dobrej bitwy w waszym wykonaniu Świetną robotę wykonujesz w swojej grupie