Ligi w których gramy
-
@huzar-shakir
Dobra robota Panowie -
@huzar-shakir Ty też robisz kawał świetnej roboty 1 miejsce jest bardzo ważne i powinieneś je utrzymać do końca.
-
@stb411 said in Ligi w których gramy:
@huzar-shakir Ty też robisz kawał świetnej roboty 1 miejsce jest bardzo ważne i powinieneś je utrzymać do końca.
Gdyby nie wasze dobre oddania to byłbym z piętnasty.
-
Podsumowanie Ligi grupowej PAM numer 8, rozegranej w Bundeslidze.
-
o co chodzi z tymi Gwiazdami klasy Światowej pierwszy raz to widzę ale fajnie to wygląda
-
@suchy998 Wprowadzili aktualizację taką jak widać.
Wszyscy gracze powyżej 100 lub równa będą mieli właśnie taki wygląd, czyli będzie "Gwiazdą klasy światowej"
Oczywiście wszystko obowiązuje nie zależnie czy od razu kupiony 100 lub wyżej, ale również Ci co zostaną wytrenowani na 100 lub powyżej -
@huzar-shakir fajnie,troszkę się kolorowo zrobiło
-
Dziś w Algierii rozgrywalem mecz z rywalem przed którym miałem wielki respekt, gracz grupy Revenge, nasi najlepsi chłopacy na pewno znają dobrze członków tej grupy, mecz jak najbardziej na + ale liga bardzo wyrównana :
I w Paragwaju perełka obóz vs obóz i wciąż komplet pkt
-
@łukasz-wierzbowski Rywal jak rywal,każdy jest do ogrania,co pokazuje że rankingi nie grają
Jak tak fajnie Ci hula 433 to zapraszam do mnie do kolejnej mojej ligi,która startuje za kilka dnii . Zobaczymy coż to za cudeńko -
CCWE - Awans do 1 Dywizji turnieju zapewniliśmy sobię w połowie rundy rewanżowej.Jako grupa osiągnęliśmy fantastyczny wynik,przekraczając ponad 21 tysięcy punktów i nawet od czasu do czasu złe oddania okazały się być ... dobrymi
-
Jeśli gra ktoś z was panowie w ligach amerykańskich z chęcią dołączę,o ile danego kraju nie zdominowałem
-
Panowie może nie do końca w temacie ale nie chciałem zakładać nowego wątku, wie ktoś może dlaczego kiedy zmienię serwer na stronie internetowej osm i dołączę do trwającej ligi to apka włącza symulacje kolejki po z UM kompletnie się zawiesza i nic nie mogę zrobić, dzieje się tak już drugi raz i zastanawiam się co jest grane, próbowałem już odinstalować i zainstalować apke jeszcze raz ale dalej to samo, wyświetla się symulacja bez jakiegokolwiek komentarza, klikne pomin i totalnie się zawiesza, zna ktoś jakiś sposób na to?
-
Polski pojedynek w Japonii z trudem ale wygrany, rywal w ostatniej chwili zmienil ustawienie, moglo to byc dla mnie zgubne jednak 3 pkt i wciaz w tej ciekawej lidze bez porazki (bylo 15 menago zostalo 12) , wielki szacun dla przeciwnika za probe zmylki i powodzenia w lidze dla reprezentanta Alei Gwiazd
-
@łukasz-wierzbowski said in Ligi w których gramy:
Panowie może nie do końca w temacie ale nie chciałem zakładać nowego wątku, wie ktoś może dlaczego kiedy zmienię serwer na stronie internetowej osm i dołączę do trwającej ligi to apka włącza symulacje kolejki po z UM kompletnie się zawiesza i nic nie mogę zrobić, dzieje się tak już drugi raz i zastanawiam się co jest grane, próbowałem już odinstalować i zainstalować apke jeszcze raz ale dalej to samo, wyświetla się symulacja bez jakiegokolwiek komentarza, klikne pomin i totalnie się zawiesza, zna ktoś jakiś sposób na to?
Zrób screeny tego zdarzenia i prześlij na e-mail Supportu PL, zgłosimy informatykom i niech walczą z tym bugiem .
-
Pozdrawiam @gabkazmc
-
Liga japonska zbliza sie ku końcowi, jestem na dobrej drodze do rozegrania calej bez porazki, fakt w pucharze uleglem i to dosc ostro ale liga poki co na +, martwi mnie jednak to ze chyba obozy mi nie dzialaja bo w tych dwóch meczach nizej użyłem obozow i niewiele pomogły, fakt gralem z zespołami spokojnie o 100 mln mocniejszymi no ale jednak...