Ligi w których gramy
-
@szpilka134 to pisz wolno
-
@beyah1985 pamiętaj że każda taksa jest silna tylko trzeb mieć dobre suwaki itp
-
@szpilka134 Ty to akurat nie wiesz co piszesz...pewnie zapomniałeś jak się należy wystawiać przez strajk nauczycieli,ale twoja laba się w końcu kończy i bierzesz się za naukę
-
@cezarro said in Ligi w których gramy:
W jednej z lig w których gram będę miał okazję zagrać z tym menadżerem. Ilość lat spędzonych w tej grze oraz ilość rozegranych meczów budzi szacunek
Mimo swego ogromnego doświadczenia musiał dziś jednak przełknąć gorycz porażki w starciu ze mną .
-
Ładna passa mnie dopadła w lidze grupowej PAM
dziś meczyk z @Dovco_HandF , ciekawe co się wydarzy
-
@huzar-shakir miałeś rację, ale Jurek się nie rozdrabniał i dwa czerwa wyłapał
-
u mnie wczoraj taka sytuacja a lidze gość grał obozem ale to i tak nic nie dało gościa nie ma już w lidze, zaraz po meczu spakował walizki i tyle go widzieli
Trzeba jednak przyznać że była spora przepaść w wartości kadr więc był to decydujący czynnik -
@marcin6578 said in Ligi w których gramy:
u mnie wczoraj taka sytuacja a lidze gość grał obozem ale to i tak nic nie dało gościa nie ma już w lidze, zaraz po meczu spakował walizki i tyle go widzieli
Trzeba jednak przyznać że była spora przepaść w wartości kadr więc był to decydujący czynnikchłopak po prostu z obozu jeszcze nie wrócił hehe
-
Niebieski sędzia, normalne wejscia w przeciwnika, zero zoltych kartek.... A jednak czerwo wylapalem, myślę ze gdyby nie ta kartka wynik pozostalby przy 4:0 a tak, no coz...
-
Piekna seria trwa, gracz grupy Revenge, @jgaspax pokonany w jego wlasnej lidze, piekny mecz, piekna skuteczność i kolejny pan z wyzszej półki do mojej skromnej kolekcji
-
W jednej z lig w których gram będę miał okazję zagrać z tym menadżerem. Ilość lat spędzonych w tej grze oraz ilość rozegranych meczów budzi szacunek
Nieoczekiwanie wysoki wynik w starciu obóz na obóz z tak doświadczonym menadżerem nieco mnie zaskoczył
-
Jak odpalasz armaty to aż strach wychodzić na murawę
-
@stefan-joptwojmać said in Ligi w których gramy:
Rywale sami są sobie winni , ponieważ oni pierwsi odpalali obozy. Jestem zwolennikiem grania bez żadnych ''polepszaczy'' , ale zawsze gdy widzę że rywal bierze obóz wtedy staram się odpowiadać tym samym
-
@stefan-joptwojmać said in Ligi w których gramy:
Rywale sami są sobie winni , ponieważ oni pierwsi odpalali obozy. Jestem zwolennikiem grania bez żadnych ''polepszaczy'' , ale zawsze gdy widzę że rywal bierze obóz wtedy staram się odpowiadać tym samym
I to jest świetny pomysł, ja ostatnio pożałowałem obozu na najniższy cel w lidze i to się zemściło, co prawda mistrzostwo niezagrożone, ale pkt mniej