Ligi w których gramy
-
Niema to jak znów przegrać własną ligę jednym punktem
-
Co ciekawe co nieco "pomógł"mi @zuziak6 W pucharze odpadlem w meczu z nim po dofrywce i czeronej dla Koke,a w lidze też w bardzo ważnym meczu ograł mnie,też po czerwie ,ale dla odmiany dla Pogby .Można więc stwierdzić że to moje ulubione gwiazdy częściowo spieprzyły mi zdobycia mistrzostwa
-
@huzar-shakir said in Ligi w których gramy:
Niema to jak znów przegrać własną ligę jednym punktem
Nie ma to jak w twojej lidze znowu być poniżej 2 tys punktów.....
-
@szpilka134 Może gdybyś grał lepiej to i punktów byłoby więcej,nie sądzisz?
-
@huzar-shakir i tak wysokie miejsce zdobył
-
@daroo933 jak bym miał cel 9 to zapewne by było +2 tys punktów ale cele 9 były opsadzone przez @huzar-shakir i @zuziak6
-
@szpilka134 Widzisz chłopaku.Moja liga i mam prawo pierwszeństwa w doborze celu.Gdybyś objął Cel1 i wygrał rozgrywki to uwierz mi że punkciki by ci wpadły,i to nie małe.
-
Pogba na ratunek
-
@huzar-shakir Pogba rozwalił system w tym meczu .
-
@dovco_handf Gram sobie polską ligę dla relaksu,wbiła się tu po 2 kolejkach w momencie kiedy Legia miała na koncie 0 pts.Mój debiut na wyjeździe przeciw Pogoni i 0-3...ale przyszedł czas super
transferów i zaczęło się budowanie składu...Pogba -Koke i rywale zaczynają mieć pozamiatane -
@huzar-shakir Mistrz nad mistrzami z ciebie .
-
@dovco_handf Jeśli chciałeś mnie rozbawić to ci się Jerzy udało
-
@huzar-shakir Serio tak uważam. huzar to czołówka polskiego OSM, a wkrótce światowego. Niesamowity postęp w okresie ostatnich 2 lat .
-
własnie zakonczyłem sezon w Ekwadorze zgrupowań było na mnie od groma
ale wicemistrzostwo trafiło do mnie zabrakło 2pkt i puchar mój a o to mój az zaczerwony terminarz
-
@suchy998 Trafiłeś chyba na zorganizowaną grupę, ewidentnie musiałeś im za coś podpaść
-
@mati-colchoner said in Ligi w których gramy:
@suchy998 Trafiłeś chyba na zorganizowaną grupę, ewidentnie musiałeś im za coś podpaść
podpałem ze wbiłem tam ogóle a tak serio to byla grupa wszyscy transferowali dla 1 gracza ale tak uwazam to lige za sukces pod wzgledem tych zgrupowań
-
@suchy998 Tak właśnie myślałem, kilka lat temu trafiłem na Rumuńską grupę którą grała pod swojego lidera. Nawet robili transfery pod niego, również wtedy byłem drugi w lidze, a kilka kolejek przed końcem ligi, większość z nich zbanowano
-
@mati-colchoner said in Ligi w których gramy:
@suchy998 Tak właśnie myślałem, kilka lat temu trafiłem na Rumuńską grupę którą grała pod swojego lidera. Nawet robili transfery pod niego, również wtedy byłem drugi w lidze, a kilka kolejek przed końcem ligi, większość z nich zbanowano
Ja to wybrałbym ale czasami za mocno eksperymentowałem z taktykami a zgłosić nie zgłosiłem ich hasła do Emila nie pamiętam
-
Być może oszust chce dostać się w ten sposób do MŚ, także prosiłbym zgłosić tego delikwenta, póki liga się jeszcze nie usunęła