*Turniej pamięci Polish Magic Falcons*
-
@maloba To była mocna grupa. Ci wszyscy wymienieni menadżerowie szlifowali w niej swoje umiejętności :ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF Dlatego dzisiaj sa wysoko w OSM . A co sie stalo ze sie rozpadli ?
-
@maloba
Cóż, ludzie porozchodzili się do innych grup. Czasem tak bywa, że nie ma konkretnej przyczyny. PMF, Mafia to dwie grupy, które wyrzeźbiły trwałe ślady w historii społeczności polskich grup w OSM. Warto o nich pamiętać :ok_hand_tone1:. -
Zapowiadała się na mega mocna grupa ale niestety czas zweryfikował i mega ludzie porozchodzili sie do innych grup to tak jak w życiu Barcelona kupuje wszystkich najlepszych piłkarzy i z grupami jest tak samo ,dobrze że mamy tyle grup ile mamy i to w świecie OSM są liczące się grupy oraz menadżerowie ,mam nadzieję,wyniki to potwierdzają ,reprezentacja Mistrz OSM to nie jest przypadek,w każdym turnieju zawsze o coś gramy nie tylko zbieramy baty ,więc mimo małej ilości grup liczy się jakość nie ilość.
-
@Dovco_HandF Szkoda ze nie ma miejsca gdzie mozna by poczytac o historii polskiego OSM a i swiatowego chetnie bym postudiowal . Mistrzowie Polski , Swiata . Kiedys jakies wywiady mozna bylo trafic .
-
@maloba Trzeba kiedyś będzie coś takiego zrobić o historii polskiego OSM. Może w postaci bloga z wywiadami? Podsunąłeś mi ciekawy pomysł do przemyślenia .
-
@Dovco_HandF ja bym to widzial na zasadzie wielkiej tabeli . widoczne przejzyste i czytelne . Mistrzowie Polski Swiata grup rozych turnieji miejsca 1,2,3, roczniki . wszystko w jednym miejscu . a blog wywiady i jakies streszczenie czy opisy jak najbardziej mile widziane
-
Taka Zlota Wikipedia OSM wchodze i wszystko jak na dloni w jednym miejscu . Mam swiadomosc ze to jest duzo pracy zgromadzic wszystkie dane i potem poukladac w calosc ale wygladalo by imponujaco tym bardziej ze tak jak napisl sniki26 polscy gracze sa liczacymi sie uzytkownikami tej gry i byloby sie czym pochwalic
-
@maloba Wikipedia OSM? Ale chyba polskiego? Mamy z Łukaszem kilka rzeczy przygotowanych. Trudno to nazwać kompendium wiedzy o OSM, ale na bezrybiu i rak ryba jak to kiedyś mawiano .
-
@Dovco_HandF Polskiego , ale gdyby byly jakies nowinki ze swiata to czemu nie
-
@CorreThe said in *Turniej pamięci Polish Magic Falcons*:
Turniej/Liga zostanie rozegrany/a po turnieju Husarya Cup!
A wiesz już w jakich ligach/lidze chcesz rozegrać turniej?
-
chętnie pyknę jako "gość" jakby było miejsce dla takowych
-
@borynos Oczywiście. Turniej, z tego co rozmawiałem z Michałem, będzie miał formułę otwartą dla wszystkich chętnych polskich menadżerów. Ja chętnie poświęcę monety i zostanę Moderatorem Ligi :ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF Zależy ile będzie lig, jak jedna to ja zakładam, bo turniej to moja inicjatywa więc nie chciałbym by ktoś dokładał od siebie do ligi. Co do ligi to zapytam się i zdecydują ci co będą brali udział w lidze