🚫 ⚽ Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną
-
@szpilka134 kiedyś chodziłem na Towimor Toruń jak jeszcze grali pod tą nazwą stare dobre czasy
swego czasu w polskiej lidze w bramce jednej z ekip ekstraklasy stał...ksiądz
-
@huzar-shakir Ksiądz na bramce, to logiczne, nigdy nie przepuścił krążka między nogami
-
Ks.Paweł Łukaszka,też stare dzieje
-
@mati-colchoner tego akurat to nie byłbym pewny
-
Do 2 serii nie zakwalifikował się kamil stoch
-
@szpilka134 Niema formy to nie awansował.Na warunki pogodowe,które według komentatorów są złe raczej bym nie zganial winy.Zauważ że Kobayashi też gdzieś tam daleko z tyłu jest w klasyfikacji.
-
@huzar-shakir masz racje
-
Koniec konskursu w zakopanym nasi średnio kubacki dopiero 11
Oto najlepsza 3
Forfang
Kobaiashi
Johansson
Nic tylko pogratulować norwegą że mają wreście dobre kombinezony -
@szpilka134 said in Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną:
@huzar-shakir no jest to mój drugi w sezon od kąt interysuje mnie ten sport więc przepraszam za pomyłki a sam chodze na hokeja czasami
Dzińdybry
-
@mihau1878 jak ty jakis pasjonat koszykówki
-
@szpilka134 Co w tym złego że @mihau1878 lubi NBA ?Ja też lubię,bardziej nawet jak futbol.Ciwkawsza jest ta gra od piłki
-
@huzar-shakir ja też nawet tylko @mihau1878 jest bardzo dużym pasjonatem i to widać
-
@szpilka134 kiedyś grywałem w NBA Live, ostatnie to chyba 2001/2002... Ciebie nie było jeszcze na świecie,a cykałem na konsoli o nazwie Play Station One Możesz tego nie znać.Prehistoria dzieciaku
-
@huzar-shakir prawda ale miałem kiedyś zepsutą
-
Terminarz skoki narciarskie:
Konkurs indywidualny w 26/27.1.2019
Sapporo
2/3.2.2019 - Oberstdorf. K. indyw., loty 9/10.2.2019 - Lahti. K. druż. i indyw. 16/17.2.2019 - Willingen 22.2.2019 - 2.3.2019 - mistrzostwa świata w Seefeld/Innsbruck 9/10.3.2019 - Oslo. K. druż. i indyw. RA 12.3.2019 - Lillehammer. K. indyw. RA 14.3.2019 - Trondheim. K. indyw. RA 22/24.2019 - Planica. K. Indyw -
@mihau1878 w nba są codziennie mecze?