Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
jest juz jakieś info jakie zasady będą w finale trening ,budowa i itd ? i kiedy start ?
-
Tak na boku trochę teorii. W sumie raz zadałem takie pytanie, ale pozostało bez odpowiedzi. Proponuję rozważyć sprawę, bo co gdy na koniec MP dwóch pierwszych będzie miało tyle samo punktów?
GDYBYM dzisiaj wygrał mecz, to gra umieściłaby mnie na 6. miejscu, bo bilans... GDYBY to była jakakolwiek liga świata realnego, a tym bardziej turniej - nie powinienem był wcale być na tym 6. miejscu.
Dlaczego? Bo decydują wówczas w pierwszej kolejności bezpośrednie spotkania pomiędzy drużynami o równej liczbie punktów i pomimo bilansu z całego sezonu wówczas i tak @jepsztel powinien być przede mną.
Organizatorom proponuję temat rozważyć: Co gdy dwóch pierwszych, a nawet ktokolwiek w strefie medalowej będą mieli równą ilość punktów? -
@lhundaeion said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Tak na boku trochę teorii. W sumie raz zadałem takie pytanie, ale pozostało bez odpowiedzi. Proponuję rozważyć sprawę, bo co gdy na koniec MP dwóch pierwszych będzie miało tyle samo punktów?
GDYBYM dzisiaj wygrał mecz, to gra umieściłaby mnie na 6. miejscu, bo bilans... GDYBY to była jakakolwiek liga świata realnego, a tym bardziej turniej - nie powinienem był wcale być na tym 6. miejscu.
Dlaczego? Bo decydują wówczas w pierwszej kolejności bezpośrednie spotkania pomiędzy drużynami o równej liczbie punktów i pomimo bilansu z całego sezonu wówczas i tak @jepsztel powinien być przede mną.
Organizatorom proponuję temat rozważyć: Co gdy dwóch pierwszych, a nawet ktokolwiek w strefie medalowej będą mieli równą ilość punktów?Młody ogon jesteś to nie wiesz.Ten temat organizatorzy mają przerobiony,tak więc wszystko na spokojnie
-
@huzar-shakir Przerobiony z jakim skutkiem?
-
@lhundaeion
Analizujemy wasze spotkanie, ten kto zdobył w nich więcej punktów ten gra dalej, nie zależnie od miejsca w tabeli. -
@byku-duma-warmii Oooo, no ok, to sorry, nie było tematu
-
Grupa H /
Minusowe punkty:AWANS DO FINAŁU MP
Dziękuję za walkę i rywalizację
-
UWAGA
Wielki finał najprawdopodobniej rozpoczniemy 12 listopada (poniedziałek), także kilka dni na odpoczynek
Jutro pojawi się więcej szczegółów na forum, wszyscy finaliści otrzymają również jutro wiadomość prywatną.
-
@byku-duma-warmii said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@Stefan-Joptwojmać @huzar-shakir
Właśnie o tym mówiłem, kto wie gdzie byśmy dziś byli gdyby jeszcze te osoby grały, ale teraz możemy sobie pogdybać.
Gra zmierza do nikąd niestety, a poprzednia wersja była bardziej wciągająca niż obeca i nie kosztowała nas tyle co aktualna. Szkoda, bo była fajną grą.Nie ma co jednak rozdrapywać ran, było minęło i nie wróci. Trzeba skupić się na tym co jest, a wciąż mamy bardzo silnych menadżerów. Zauważyłem ostatnio, że świetnie śmigają taksy z 2016 roku szkoda, że tak późno się zorientowałem, udałoby się wskoczyć do wymarzonego finału. W ostatniej bitwie też używam taks sprzed 2 lat i również świetnie się spisują;)
-
Ostatni mecz w lidze na szczycie (pod szczytem właściwie, bo @Rusewicz był poza konkurencją), jeden jedyny strzał daje mi 2 miejsce na koniec ligi, mimo czerwonej kartki:
-
@dovco_handf said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Ostatni mecz w lidze na szczycie (pod szczytem właściwie, bo @Rusewicz był poza konkurencją), jeden jedyny strzał daje mi 2 miejsce na koniec ligi, mimo czerwonej kartki:
Skuteczność 100%, niezły farcik
No i właśnie zgodnie z prawidłowymi zasadami byłbyś jednak trzeci, gdyby to już było o medale, ze względu na bilans bezpośrednich spotkań z Bykiem -
@stefan-joptwojmać
Ooo sprawdzę swoje stare taktyki, może i moje znów świetnie chodzą. -
Liga: Pokemony
Nazwa ligi: Mistrzostwa Polski OSM 2018 - Finał
Start: 12 listopad (poniedziałek)
Moderator: czekamy na chętnego (koszt założenia ligi 360 monet)
Zasady: do wszystkich finalistów zostały wysłane wiadomości prywatne z wyrażeniem swojej opinii co do zasad rozegrania finału, także o tym jeszcze poinformujemy na forum i prywatnie.
Wszystkim finalistom życzymy dobrej rywalizacji i nerwówki do samego końca
-
Kto powiedział tak a kto nie?
-
cisza tu wiec małe głosowanie dla zabawy
Kto Wygra finał IMP OSM
https://linkto.run/p/P7IJQJOW -
stosunkiem głosów 15:3, uczestnicy finału zdecydowali, że liga odbędzie bez ingerencji w ustawienia,
czyli finał gramy BEZ TRENINGÓW, SPARINGÓW, ROZBUDOWY MURAWY (tak jak półfinał)FINAŁ MP 2018
-
@suchy998 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
cisza tu wiec małe głosowanie dla zabawy
Kto Wygra finał IMP OSM
https://linkto.run/p/P7IJQJOWwow mam 3 %
-
Podział finalistów Indywidualnych Mistrzostw Polski 2018 na grupy:
Polish Eagles - graczy
Polska Akademia Menadżerów - graczy
- @Dovco_HandF
- @Kamson73
- @Magic-89-1r