MPG 2019
-
Ja mam jeszcze pytanie jak oni sie zapisali i czy spełniaja ten punkt regulaminu :
II. Wymagania zapisuLogo grupy oraz nazwa grupy
Link do profilu grupy. (Musi działać dla wszystkich, również dla graczy z poza grupy z Polski)
Minimum 1 gracz do prowadzenia grupy w MPG (Minimum 5 bitw doświadczenia - nie musi grać w bitwie)
Minimum 2 graczy którzy grali w starym systemie z grupą która grała w bitwach w starym systemie. -
@huzar-shakir Legendarni zostali nie dopuszczeni ze względu na ten zapis potem sami niby zrezygnowali ok,ja sie pytam kto z tych członków akademi PE spełnia te zasady jakie tam 2 osoby grały w bitwach na starych zasadach ???
Damiś tak im odpisał :
W Mistrzostwach Polski Grup 2019 mamy wiele zasad.
Wasza grupa nie spełnia zasady - "Wymagania zapisu"Minimum 1 gracz do prowadzenia grupy w MPG (Minimum 5 bitw doświadczenia - nie musi grać w bitwie)
Minimum 2 graczy którzy grali w starym systemie z grupą która grała w bitwach w starym systemie.
Uważamy, że z innymi zasadami też możliwe żebyście mieli problemy.
Dziękujemy za zainteresowanie, jednak system bitw w nowym jest dużo łatwiejszy od starego systemu bitw.
System 5x5 jest trudniejszy niż 4x4 niż było w poprzednich latach.
Wymagamy minimalnego doświadczenia grupy w MPG 2019, jeśli zbierzecie doświadczenie w startym systemie bitw to zapraszamy za rok.
Powodzenia w przyszłości -
Detektyw @sniki26 znajdzie wszystko
-
Sprawę można było załatwić w prosty sposób wystarczyło dać obie ekipy oddzielnie i było by po sprawie. A tak to wygląda jakby bitwa była ustawiona ale nikt nie wie jak jest do końca to są tylko nasze domysły. A jak jest się nikt nie dowie.
-
I z tego co pamiętam mogę się mylić to PEA się nie zgłosiło do MPG tylko damiś zgłosił akademie
-
@huzar-shakir Legendarni zostali nie dopuszczeni ze względu na ten zapis potem sami niby zrezygnowali ok,ja sie pytam kto z tych członków akademi PE spełnia te zasady jakie tam 2 osoby grały w bitwach na starych zasadach ???
Damiś tak im odpisał :
W Mistrzostwach Polski Grup 2019 mamy wiele zasad.
Wasza grupa nie spełnia zasady - "Wymagania zapisu"Minimum 1 gracz do prowadzenia grupy w MPG (Minimum 5 bitw doświadczenia - nie musi grać w bitwie)
Minimum 2 graczy którzy grali w starym systemie z grupą która grała w bitwach w starym systemie.
Uważamy, że z innymi zasadami też możliwe żebyście mieli problemy.
Dziękujemy za zainteresowanie, jednak system bitw w nowym jest dużo łatwiejszy od starego systemu bitw.
System 5x5 jest trudniejszy niż 4x4 niż było w poprzednich latach.
Wymagamy minimalnego doświadczenia grupy w MPG 2019, jeśli zbierzecie doświadczenie w startym systemie bitw to zapraszamy za rok.
Powodzenia w przyszłościLegendarni nie wycofali się
-
@formoza Ja bym chciał żeby na wszystkie zarzuty stawiane pod adresem @damiś27 wypowiedział się kapitan kadry i szef wszystkich szefów @Łukasz-Kowalski Przecież to on dowodzi PE .Nie chcę być złośliwy.Po prostu ciekawi mnie zdanie Łukasza i odniesienie się właśnie jego do tego wszystkiego.Pompujemy ten balonik i tworzy się nieco zdechła atmosfera ,a przecież nie licząc wydawanych pieniędzy mamy się tu też bawić prawda ?
-
Finał pucharu dla Husarya
-
-
PL vs PB 16/22
Puchar powędruje do Polish legends
-
Polish Eagles vs Polish Eagles Academy 16/22
-
MPG 2019 R1: AG vs PW 17/22
-
@marcin6578 zacięta walka
-
PEA uczestniczy w turnieju, ale bitwy z ich udziałem nie będą zaliczane do końcowej klasyfikacji, będą to bitwy towarzyskie, a młoda grupa zostanie sklasyfikowana na ostatnim miejscu.Za zamieszanie przepraszamy wszystkich uczestników MPG 2019. To był nasz błąd jako organizatorów. Jednocześnie informujemy, że każda grupa może wystawić swoją jedną akademię w każdych MPG,tak jak sie dzieje w innych międzynarodowych turniejach, włącznie z WCC (Mistrzostwa Świata Grup).
Ramowy Regulamin MPG 2020 i kolejnych mistrzostw zostanie przedyskutowany wraz z kapitanami wiodących polskich grup (biorących udział w MPG 2019), po zakończeniu obecnie trwających mistrzostw.
@sniki26
Ustosunkowując się do twoich wątpliwości co do wymagań grupa PEA takowe spełnia, wystarczy odszukać post z zapisów. -
@stefan-joptwojmać Chciałbym wiedzieć jako człowiek czy osoby są zadowolone z tej decyzji?
Ja czuję teraz gracze Polish Eagles Academy zostali skrzywdzeni tą decyzję.
Odebrano im możliwość sprawiedliwej rywalizacji w MPG.
Nie poczekano na udowodnieni że bitwa PE vs PEA jest zgodna z regułami MPG i zasad OSM.
PEA spełnia zasady oraz regulaminy i wyniki bitw nie będą liczone.
PB nie spełnia zasad i będzie liczone. Grupy PAM, HPL i PL będą na nich sobie nabijać punkty, bo są najsłabsi w MPG.
PB przyznano im warunkowy udział, bo żadnego warunku nie spełnia PB.
PEA nawet czegoś takiego nie może liczyć, mimo że warunki wszystkie spełniają.Rozważam wycofanie PEA z winy kilku osób organizacji MPG, gdyż nie ma sensu płacić za monety i czas, jeśli to co wywalczą i tak nie ma znaczenia, bo rywalizacji zostali pozbawieni.
-
@damiś27 zgadzam się z twoją wypowiedzią lecz dlaczego w takim razie Legendarni nie zagrali rozumiem że nie spełnali warunków ale jeżeli PB nie spełniała warunków a grają w MPG
Jeżeli w twojej wypowiedzi jest napisane że dajecie szanse innym grupą? -
@szpilka134 Sam dałem im szansę, chciałem dawać szansę nowym grupom i mieliśmy jedno wolne miejsce w zapisach. PB zapewniło mnie że mają około 10 graczy chętnych na MPG dlatego dostali możliwość. PEA ma więcej chętnych.
Legendarni mieli 5 osób na bitwy (nie na wszystkie) i nie wiedzieli ilościach bitw czy zakładaniu bitw czy o kosztach MPG i zasadach oraz moderator Legendarnych nie chciał z racji tego wszystkiego "za dużo tego dla niego" -
@damiś27 Jak już ma być sprawiedliwie to PB również powinno zostać usunięte tu się zgadzam . Nie powinno zmieniać się czegoś w trakcie.. Wasza bitwa mi śmierdzi od początku ale poczekalbym na inne bitwy PEA jeśli tam nagle zaczęliby grać z AG i PW jak równy z równym wtedy śmiało można stwierdzić,że kombinujecie na ten moment to tylko przypuszczenia.