MPG 2019
-
@sniki26 Ta dyskusja niema sensu, zaraz znowu Ci usuną posty
-
@mati-colchoner dlaczego nie ma sensu właśnie ma
-
@mati-colchoner ...A już były podczas tych MPG jakieś posty usuwane ?
-
PL vs PB 14/22
-
@huzar-shakir said in MPG 2019:
@mati-colchoner ...A już były podczas tych MPG jakieś posty usuwane ?
Wszystkie posty nieprzychylne PE są usuwane . Nikt nie może napisać tutaj złego słowa na temat tej supergrupy ani szefujących jej supermenadżerów , naszych gwiazd OSM
-
Kurcze to jak pisałem mała ustawka moim zdaniem, tak nie może być w następnych MPG,jak nic się nie zmieni,my jako
grupa zrobimy 4 akademie husarya i koniec zabawy, ustalimy sobie sami po losowaniu jak ma być i nie wydamy monet na bitwy w lidze.
Same to składy na bitwę zobaczcie kto tam gra w PE nikt z 1 piątki, (znam tylko tristan) klurcze to żart niech PE jak przejdzie i trafi na nas moją grupe husarya wystawi taki sam skład ok i zobaczymy .Spokojnie był to swego rodzaju eksperyment. Teraz już widać, że to nie był najlepszy pomysł. Jeżeli będzie więcej akademii zorganizujemy MPGA.
-
@stefan-joptwojmać said in MPG 2019:
Jeżeli będzie więcej akademii zorganizujemy MPGA.
eksperyment z udziałem w MPG "Akademii" - nieudany
i na tym proponuję zakończyć dyskusję :] -
-
@pansushe ale spodziewam się że Akademia PE w bitwie z nami i PW będzie chciała zetrzeć niekorzystne wrażenie i powalczy na maxa
Spoko
ja pisze o składzie w następnej bitwie PE zobacz co będzie,to już nie akademia zagra przeciwko np. NAM można zaoszczędzić monety kasę grając rezerwami przeciwko w sumie nie wiem komu chyba kolega z grupy ???? l też założe grupę na mistrzostwa polski nawet 4 i zagramy jako akademia 123 mi nr 4 -
@huzar-shakir said in MPG 2019:
-
Wystarczyło żeby nie grały ze sobą w jednej grupie tak jak proponowałem... Teraz to wygląda jakby sie umówili na sparing wystawiając rezerwy i zapewne grając bez obozów. PE sobie nabije ponad 1000 malych punktów i w razie konieczności małej tabelki pozostałe grupy juz na starcie mają trudniej. Chyba ze PEA jest az tak slabe ze każda bitwa zakończy sie takim wynikiem ale to by oznaczało ze nie powinni sie tu znaleźć nawet jako eksperyment w sytuacji gdy odmówiono startu innym grupom.
-
MPG 2019 R1: AG vs PW 15/22
Gwiazdy cały czas prowadzą ale wojownicy są tuż tuż za nimi Nie wiem czy ktoś odważyłby się postawić pieniądze na wygraną którejś z grup w tej bitwie -
@didierluk said in MPG 2019:
Wystarczyło żeby nie grały ze sobą w jednej grupie tak jak proponowałem... Teraz to wygląda jakby sie umówili na sparing wystawiając rezerwy i zapewne grając bez obozów. PE sobie nabije ponad 1000 malych punktów i w razie konieczności małej tabelki pozostałe grupy juz na starcie mają trudniej. Chyba ze PEA jest az tak slabe ze każda bitwa zakończy sie takim wynikiem ale to by oznaczało ze nie powinni sie tu znaleźć nawet jako eksperyment w sytuacji gdy odmówiono startu innym grupom.
To jest ewidentna ustawka więc obie grupy powinny zostać zdyskwalifikowane oraz dożywotnio wykluczone ze wszystkich rozgrywek