MPG 2019
-
@sniki26 90 % ? No tak , @szpilka134 robi za pięciu
-
@huzar-shakir ee tam mniej
-
Nazwa Grupy: Pink Bears
https://pl.onlinesoccermanager.com/Crew/22581
Prowadzący grupę: @Jerzy-Nowak
Gracze: @JohnDerko i @Damian-Szumilewicz i @ŻYRAFA-FILUTEK i @TalaLala
-
@johnderko zastanawiałem się skąd Cię pamiętam.wiem już-w Młodych Wilkach byłeś ze mną dawno temu
-
@johnderko Fajnie że dołączacie do turnieju
-
fakt, chociaż ta ekipa niezwykle szybko się rozpadła
Ale w jakiejś ichniejszej bitwie i lidze grałem, więc możliwe, że już razem graliśmy
-
Zapraszam dzisiaj ok. 21.00 na losowanie grup MPG. Transmisję będzie można obejrzeć na Youtube
-
@toomanyways jaki kanał?
-
Mam małą propozycję, żeby grupy debiutanckie w MPG - Polish Eagles Academy i Pink Bears znalazły się w oddzielnych grupach. Prawda jest taka, że jeśli znajdą się w jednej grupie, to ta grupa będzie zdecydowanie słabsza od tej drugiej.
-
@magic-89 @Rusewicz @szpilka134 @Marcin6578 Mam dla was dobrą wiadomość nie musicie nic popierać, my już dawno wpadliśmy na ten pomysł.
Grupy debiutanckie w MPG: Polish Eagles Academy i Pink Bears - nie mogą zagrać razem w fazie grupowej.
Mistrz Polski i Wicemistrz Polski również nie mogą zagrać razem w fazie grupowej - Polish Legends i Polish Eagles. -
Zasady zapisu i uczestnictwa
I. Wymagania dla grup- Grupa musi być z Polski
- W kadrze grupy na bitwę może znaleźć się jeden menadżer z poza Polski, tylko jeden podczas całego turnieju.
- Podczas tej samej edycji MPG dany menadżer może wystąpić tylko w jednej grupie
- Grupa ma obowiązek poinformować organizatorów o zmianie nazwy lub loga grupy
- Grupa ma obowiązek zachowywać terminy i zasady obowiązujące w MPG 2019
- W razie nieznajomości przepisów/reguł lub nie zastosowania się do nich ponosi grupa/gracz/gracze.
- Grupa ma obowiązek prowadzić tabelki potrzebnych do statystyk MPG 2019.
- Wymagane tabelki: Tabela wyniku bitwy, Tabela progresu, Tabela siły 11, Tabela wyników oraz screen całego Pucharu
- Możliwość podziału tabelek na grupy.
II. Wymagania zapisu
- Logo grupy oraz nazwa grupy
- Link do profilu grupy. (Musi działać dla wszystkich, również dla graczy z poza grupy z Polski)
- Minimum 1 gracz do prowadzenia grupy w MPG (Minimum 5 bitw doświadczenia - nie musi grać w bitwie)
- Minimum 2 graczy którzy grali w starym systemie z grupą która grała w bitwach w starym systemie.
Losowanie MPG 2019
-
Losowanie za pośrednictwem strony: Choose Random https://chooserandom.com/draw/new/groups/
-
Losowanie będzie przeprowadzał @ToomAnyWays będzie można śledzić na YouTube oraz na forum za pomocą YouTube.
-
Losowanie musi zostać zatwierdzone przez organizatorów. W przypadku błędu może zostać powtórzone.
-
Losowanie będzie do Grupa A i Grupy B.
- Pierwszy od góry Grupa A
- Druga to Grupa B
-
Będą 3 losowania na jednym filmie
- Losowanie pierwsze: Polish Legends i Polish Eagles
- Losowanie drugie: Polska Akademia Menadżerów, Polish Warriors, Aleja Gwiazd, Husarya PL
- Losowanie trzecie: Polish Eagles Academy i Pink Bears
-
Na końcu pojawi się podsumowanie przez organizatorów, czyli Grupa A i Grupa B
Więcej informacji o MPG - po losowaniu grup
Losowanie grup na MPG 2019 - 07.02.2019 około godziny 22.30 (czasu Polskiego)
Start: 12 Luty 2019 (wtorek)
-
Będę jednak musiał przesunąć losowanie na godzinę 22.30, bo wypadło mi coś i nie będę miał możliwości wcześniej zrobić losowania.
-
-
Sorry za opóźnienie, ale miałem małe problemy - 2 razy wywaliło mi bluescreena i dopiero za 3 razem udało mi się nagrać losowanie.
-
@ToomAnyWays Niestety, nieraz sprzęt zawodzi, ale najważniejsze że pierwszy raz w historii udało się przeprowadzić losowanie na żywo MPG 2019.
Dobra robota Michał