MPG 2019
-
@didierluk W ogóle na tym samym turnieju
-
Panowie,boicie się że w razie bitwy między PE a PEA dojdzie do przekrętu?
-
@didierluk @huzar-shakir @Rusewicz @Mati-Colchoner
Jeśli się obawiacie Polish Eagles Academy to myślę, że nie będziecie walczyć o Mistrzostwo Polski 2019 czy o medal MPG 2019.
Jest to pierwszy turniej MPG poważny dla Polish Eagles Academy.
Oni walczą o zebranie doświadczeń, system 5x5 jest trudniejszy niż 4x4 dla nowych grup, bo różnice punktowe robią się ogromne.
W tym roku jeśli będzie bitwa Polish Eagles vs Polish Eagles Academy to musi być rozegrana jako pierwsza.
Zawsze w turniejach robi się gdy "grozi przekręt lub ktoś tak uważa w jakąś stronę" wstawia się grupy na przeciw sobie na samym początku.
Nigdy się nie robi, uwaga ta reprezentacja/grupa nie może grać przeciw sobie, bo nie wykluczone jest że i tak będą musieli zagrać między sobą. (np. faza pucharowa)
Jednak jeśli Polish Eagles Academy się rozwinie i będą głosy żeby nie było bitwy w fazie grupowej Polish Eagles vs Polish Eagles Academy to może pomyślimy.
Na dzień dzisiejszy nie ma obaw jeśli chodzi o jaki kolwiek przekręty, bo zupełnie inne cele ma Polish Eagles Academy niż walka w MPG tylko rozwój tej grupy, a bardziej graczy. -
@huzar-shakir @daroo933 @Rusewicz @Mati-Colchoner
FC Legendarni nie zagrają w tym MPG. Nie mają składu na wszystkie bitwy.
O wielu rzeczach nie wiedzieli np. że trzeba zakładać ligi na bitwy.
Ja rozmawiałem na ten temat z @Arunio1 na razie nawet za dużo dla niego informacji o bitwach, zasadach i jeszcze tabelki.
Możliwe że w przyszłości zagrają w MPG.@Stefan-Joptwojmać @ToomAnyWays @Marcin6578
Zgadzam się z wami.
Nowy system bitw nie przygotowuje do starego systemu bitw.
Każdy gracz może wyrazić chęć na wszystko, tylko pytanie czy ma to sens jeśli o czymś nikt z grupy o tym nie ma pojęcia.
Jesteśmy za tym żeby nowe grupy grały w MPG, ale musimy mieć chociaż minimalne wymagania.
Stary jestem bitw grozi nawet ujemnymi punktami, dlatego musimy wymagać chociaż jednej osoby która wie o zasadach czy o zakładaniu ligi na bitwy czy jak zbiera się skład i itp. żeby grupa chociaż jakoś funkcjonowała podczas MPG 2019 -
@huzar-shakir jak padnie wynik typu 5-0 nawet uczciwie to może rodzić podejrzenia o oddaniu. W bitwie dwóch grup praktycznie nie ma żadnej kontroli dla graczy z zewnątrz bo nie wyśle szpiega ani nawet nie podejrzy szczegółów meczu.
W naszym turnieju urodzinowym między graczami obu tych grup padł wynik 8-1. Nikt nikogo nie oskarża ale chyba jednak rzadko spotykany... -
@didierluk Pewnych rzeczy się nie przeskoczy.Sprawiedliwe byłoby żeby grupa PEA nie zagrała,jednak skoro podgrupa PE została dopuszczona do MPG to życzymy im tylko powodzenia.
-
@huzar-shakir każdemu życzymy powodzenia
-
U nas każdy widzi podstęp. Nie jest tak jak tutaj piszecie, że nie można zweryfikować np ustawienia. Wszystko da się zrobić także bez spiny
-
@stefan-joptwojmać Nikt się nie spina Robcio.Prowadzimy debatę
-
Ile grup bierze udział?
-
Spartacus chyba nie zagra w MPG.Szkoda,że zasłużona polska grupa.w jednym.momencie się rozpadła.Przykro patrzeć jak najlepsi menago z tej grupy opuścili statek jako pierwsi i zwiali do innej grupy. Szkoda,bardzo szkoda.
Oczywiście pozostało tu jeszcze kilku dobrych i znanych menago,ale jak widać tylko tu są i zaraz znikną. -
@huzar-shakir Uwierz mi, że ta grupa już się chyliła ku upadkowi pod koniec 2018 roku. Menadżerów grających i robiących ,,coś" dla grupy było niewielu, z większością pozostałych nawet kontaktu nie było. Z resztą widzisz ostatnie logowania. Ja jako jeden z najmłodszych stażem nie chcę się za dużo wypowiadać, ale tak to w ostatnim czasie wyglądało...
-
@ochowiak Napisałem co myślę i tyle.
Można było zrobić sporo żeby nie doszło do rozłamu grupy,jednak skoro większość poszła do PL i zostawiła grupę samej sobie...Szkoda straconego czasu,tym bardziej?że SL to była ścisła czołówka polskiego OSM,zarówno jako grupa jak i menago grający dla niej.
-
@ochowiak
Wydaje mi się, że połączenie się było najlepszym rozwiązanie z całej tej sytuacji. -
@byku-duma-warmii Tak jak mówię, nie jestem za długo w tej grupie i nie wiem jak to wcześniej wyglądało i jak to wygląda w innych grupach, ale w SL od jakiegoś czasu było tak... nijak.
Ale masz rację, teraz powstanie jedna na prawdę silna grupa.
@huzar-shakir Każdy z SL kto jeszcze chce grać na scenie krajowej lub dalej odszedł z grupy, więc już się tak nie rozczulaj -
@byku-duma-warmii Tak jak mówię, nie jestem za długo w tej grupie i nie wiem jak to wcześniej wyglądało i jak to wygląda w innych grupach, ale w SL od jakiegoś czasu było tak... nijak.
Ale masz rację, teraz powstanie jedna na prawdę silna grupa.
@huzar-shakir Każdy z SL kto jeszcze chce grać na scenie krajowej lub dalej odszedł z grupy, więc już się tak nie rozczulajTyle że SL to pierwsza grupa jaka powstała w Polsce.Jak to ktoś kiedyś powiedział"Matka Chrzestna "wszystkich grup polskich.Kawał historii psu w dupsko.Mój kumpel był kiedyś moderatorem tutaj,i ciekawe screeny mi pokazywał.Wogóle jakieś wywiady itp.