Skip to content
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse
Brand Logo
  1. Home
  2. Türkçe Forumlar
  3. Destek
  4. Kupa maçı ve lig maçı

Kupa maçı ve lig maçı

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
3 Posts 3 Posters 525 Views 2 Watching
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • DoğukanÇınarD Offline
    DoğukanÇınarD Offline
    DoğukanÇınar
    Turkish Users
    wrote on last edited by

Arkadaşlar merhaba herkese geçen kupada yenildiğim bir maçta sanki ligte yenilmişim gibi rakibime 3 puan yazıldı ve rakibim beni geçti yani aynı maç için hem kupadan elendim hem ligte rakibim 3puan alıp beni sıralama da geçti .He uzun süredir soracağım bir soru var hani eskiler bilir serverler vardı bir sürü onlar artık yok mu istediğim takımları çok zor buluyorum

OSMSüperMenajerO 1 Reply Last reply
    0
    • DoğukanÇınarD DoğukanÇınar

Arkadaşlar merhaba herkese geçen kupada yenildiğim bir maçta sanki ligte yenilmişim gibi rakibime 3 puan yazıldı ve rakibim beni geçti yani aynı maç için hem kupadan elendim hem ligte rakibim 3puan alıp beni sıralama da geçti .He uzun süredir soracağım bir soru var hani eskiler bilir serverler vardı bir sürü onlar artık yok mu istediğim takımları çok zor buluyorum

OSMSüperMenajerO Offline
      OSMSüperMenajerO Offline
      OSMSüperMenajer
      wrote on last edited by

@doğukançınar Merhaba Yeni Güncellemeyle Kaldırldı Artık Sağ Tarfta Topluluk Ordan Aktif Ligleri Görebilirsiniz.

--

S 1 Reply Last reply
      0
      • OSMSüperMenajerO OSMSüperMenajer

@doğukançınar Merhaba Yeni Güncellemeyle Kaldırldı Artık Sağ Tarfta Topluluk Ordan Aktif Ligleri Görebilirsiniz.

S Offline
        S Offline
        sistematikci
        wrote on last edited by sistematikci

@osmsüpermenajer said in Kupa maçı ve lig maçı:

👍

@doğukançınar said in Kupa maçı ve lig maçı:

@DoğukanÇınar Merhaba; oynadığınız maçın kupa maçı olduğundan emin olun. Lig tablosundaki Galibiyet, Mağlubiyet ve Beraberliği gösteren işaretler sadece Lig maçları için geçerlidir. Kupa maçlarını kapsamaz. Maç takviminden rakibinizin ve sizin lig maçlarınıza bakarak mevcut puan durumunu kontrol edebilirsiniz. İyi oyunlar.

1 Reply Last reply
        3
        Reply
        • Reply as topic
        Log in to reply
        • Oldest to Newest
        • Newest to Oldest
        • Most Votes

• Login

• Login or register to search.
        • First post
          Last post