Skip to content
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse
Brand Logo
  1. Home
  2. Türkçe Forumlar
  3. Destek
  4. Hile raporu attım etkinleştirdim ama nafile

Hile raporu attım etkinleştirdim ama nafile

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
2 Posts 2 Posters 329 Views 2 Watching
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • Türkolog61T Offline
    Türkolog61T Offline
    Türkolog61
    Turkish Users
    wrote on last edited by

Hile burada yayınlanamaz bilmem ne demeyin telefondan rapor attım kale almadınız 90 saat oldu çözüm yok Dam bugün 6.antrenmanı bastı farklı hesaplardan kendisi de 6 7 atıyor niye kaleciyi forvet forveti defans yapıyor ve siz ne yapıyorsunuz burada ne iş yapıyorsunuz bir kaç dakikanızı ayırıp baksanız bize yardımcı olsanız ekran görüntüsü var maç maç ne yapmış yazdım biri Allah aşkına ilgilensin. Kastamonu.kure adlı şahısın Amerika liginde bulunan 7 8 hesabı var biriniz bu işe 72 saat daha demeden dur diyebilir mi

HesteraH 1 Reply Last reply
    0
    • Türkolog61T Türkolog61

Hile burada yayınlanamaz bilmem ne demeyin telefondan rapor attım kale almadınız 90 saat oldu çözüm yok Dam bugün 6.antrenmanı bastı farklı hesaplardan kendisi de 6 7 atıyor niye kaleciyi forvet forveti defans yapıyor ve siz ne yapıyorsunuz burada ne iş yapıyorsunuz bir kaç dakikanızı ayırıp baksanız bize yardımcı olsanız ekran görüntüsü var maç maç ne yapmış yazdım biri Allah aşkına ilgilensin. Kastamonu.kure adlı şahısın Amerika liginde bulunan 7 8 hesabı var biriniz bu işe 72 saat daha demeden dur diyebilir mi

HesteraH Offline
      HesteraH Offline
      Hestera
      wrote on last edited by Hestera

@türkolog61 said in Hile raporu attım etkinleştirdim ama nafile:

Merhaba ,

Göndermiş olduğunuz raporunuz zaten incelenmiş ve bahsettiğiniz menajerde herhangi bir hile saptanmamıştır. Halhazırda şuanda açıkta bir raporunuz görünmüyor.

Destek ekibine daha detaylı yardımcı olmak istiyorsanız aralarındaki maç görüntülerini , (kaleci forvet , forvet defans şeklinde) bizimle paylaşarak işimizi kolaylaştırabilirsiniz.

Rakiplerin size karşı özel antrenman kullanıyor olması maalesef hile olacağı anlamına gelmez.

Community Manager : Türkiye
      tr.support@onlinesoccermanager.com

1 Reply Last reply
      1
      Reply
      • Reply as topic
      Log in to reply
      • Oldest to Newest
      • Newest to Oldest
      • Most Votes

• Login

• Login or register to search.