MISTRZOSTWA ŚWIATA GRUP - WCC 2019/2020 (Topik dla polskich grup)
-
@marcin6578 Pokażesz, kto z kim będzie grać?
@Mati-Colchoner Dzięki! Przykro tylko, że akurat w bitwie z Wami mam okazję korzystać z tej dobrej formy.
-
@lhundaeion
Tak zapowiada się ostatnia kolejka
A tak wygląda tabela
-
Bitwa między Polish Legends a PAM zakończona 22/22
Super bitwa, zwieńczona zwycięstwem Polskiej Akademii Menadżerów. Wielkie gratki, dajcie czadu w fazie grupowej
-
@mati-colchoner PL postawiło bardzo wysoko poprzeczkę. Dziękujemy za niezwykle zaciętą i interesującą bitwę. Chylę czoła przed moimi mistrzami: @Magic-89, @suchy998, @kryminalksg i bez wątpienia MVP bitwy czyli @Lhundaeion, który zdobył najwięcej ze wszystkich punktów i przegrał tylko jeden mecz w lidze. Mam nadzieję, że obaj kapitanowie podzielają moje zdanie?
-
Ode mnie jeszcze
-
Ostatnia kolejka była genialna w wykonaniu PL, wycisnęli z niej wszystko co mogli. Na szczęście dla nas to nie wystarczyło im do awansu. Wielkie brawa dla całej ekipy Polish Legends
-
@magic-89 To powinien być finał tych zawodów! A nie eliminacje...wzorowa budowa zespołów przez obie grupy, jakże wyrównana!
-
@dovco_handf Tak, Radek rozegrał bardzo dobre zawody
-
@magic-89 said in MISTRZOSTWA ŚWIATA GRUP - WCC 2019/2020 (Topik dla polskich grup):
@dovco_handf Tak, Radek rozegrał bardzo dobre zawody
@Lhundaeion jest na fali wznoszącej, niezwykle aktywny i pomocny w grupie, koleżeński w kadrze, nieśmietelny w bitwach Tylko patrzeć jak go zaraz zasypią z innych, mocniejszych grup w Polsce i na świecie propozycjami transferu .
-
@dovco_handf Zdecydowanie @Lhundaeion zrobił różnicę w tej bitwie, nowa nadzieja reprezentacji. Bez dwóch zdań MVP bitwy
-
Dzięki PL super bitwa dosłownie łeb w łeb Radziu zagrał ta bitwę jak Messi ale równie kawał dobrej roboty wykonał nasz MAGIK
-
Drugi raz mi się MVP bitwy trafia i w obydwóch przypadkach po bitwie z PL... to może moje taktyki po prostu tylko na tą grupę siadają?
Dzięki za pochwały, oby mi sodówa teraz nie uderzyłaTak naprawdę wszyscy zagraliśmy na wyrównanym poziomie i wielka szkoda, że ktoś musiał odpaść z turnieju. Za rok nie trafiacie na nas w Play Off, tylko w fazie pucharowej
Moim zdaniem udało nam się wygrać w wielkiej mierze dzięki trafnym decyzjom Kapitana, a w ostatniej kolejce chłopaki z PL udowodnili, że naprawdę równie dobrze wynik mógłby być odwrotny.
Dzięki za bitwę, brawa za piękną, wyrównaną walkę: @Mati-Colchoner , @FORMOZA , @pb1984 , @gorkins i.... @konix1982 szacun za podniesienie się i wygranie ligi, po tym jak zacząłeś od trzech porażek i remisu!
Jurku... za rok po prostu zróbmy, że to PAM będzie najlepszą grupą z Polski
-
The French Mercenaries vs Aleja Gwiazd 22/22
Ostatnia kolejka wprawdzie dla nas jednak bitwa przegrana. Rywal był bardzo mocny ale wiedzieliśmy to już od początku. W tym roku faza grupowa nie dla nas ale za rok powalczymy na pewno;) Dzięki @maqpax @piotras231 @Pansushe @Trunek za bitwę. -
@marcin6578 Liga wygrana, puchar wygrany a bitwa przegrana. Ból straszny, ale co was nie zabije, to was wzmocni. Gratki walki do końca, czasem po prostu nie da się czegoś wygrać, cokolwiek by się nie robiło.
-
Spojrzałem losowo na jakąś tabelkę z wynikami i na niej na parametry cel/pozycja... czy oni tą ligę bez oddań grali? Chodzi mi zwłaszcza o rozstrzał ich "piątek".
-
Let's Go to the WCC Group Draws
POT 1 https://chooserandom.com/groups/b1dfcd10-c2a8-48eb-aefe-36cde41ad072
POT 2 https://chooserandom.com/groups/190164d0-56ff-4c6c-b42f-2c6cd83263ce
POT 3 https://chooserandom.com/groups/9c28ccb8-76f9-445c-a124-16a4cd947ea2
POT 4 https://chooserandom.com/groups/4cf06d05-cbf0-4ecc-b04d-f1ced8859a97Start of day competition 16/09
Thus was drawn the WCC groups.
Ps: if there are any errors in the image please let us know
Starting tomorrow will be posted the first round, and you can put the Alignments.
The competition starts on 16/09
-
@marcin6578 said in MISTRZOSTWA ŚWIATA GRUP - WCC 2019/2020 (Topik dla polskich grup):
@damiś27 ciekawa grupa M w której grają nasi pogromcy, PE oraz grupa do której należy Łukasz Kowalski Union of the Supremes
los płata figle
-
Let's start the first round of WCC, so will be the first round
Helo, Let's go to Alignments.
Groups have until 13/09 (23:59 holland time) to post alignment that should include Captain, home groups are creators and must include PM. `
Follow this example:
Division 1 - Group A
Group A x Group B
Home Team
G1 Manager
(C)
G3 Manager
G5 Manager
(PM)
G7 Manager
G9 Manager
-
We ask you to post like this, post missing information will not be considered.
-
Groups posting after the deadline or missing information will be penalized by -100 Points.
-
Other information such as teams and the creation of the league will be released on 14/09.
Competition starts on 16/09
-
-
@marcin6578 U nas w grupie F, jest jedna ekipa, która nas pokonała w poprzedniej edycji oraz grupa, do której podobno przymierzał się @Cezarro ?