Gratis Bosscoins niet gekregen • De Gratis Bosscoins pagina (Businessclub) is een vrij eenvoudige manier om aan gratis Bosscoins te komen. Er zijn dan ook vier aanbieders die tal van aanbiedingen voor je hebben. In ruil voor het aangaan van een aanbieding en het voltooien van de opdracht, krijg jij een aantal Bosscoins. Mocht dit iets te lang duren, dan kan je onderstaande stappen volgen om contact op te nemen met de betreffende aanbieder.

  ๐Ÿ”น Stap 1. Wacht eerst even geduldig af.

  Soms kan het even duren voordat de Bosscoins worden toegevoegd. Raak dus niet in paniek als je de dag na voltooiing van de actie nog geen Bosscoins hebt ontvangen. In sommige gevallen kan het tot 7 dagen duren voordat de Bosscoins worden toegevoegd.

  ๐Ÿ”น Stap 2. Ik heb meerdere dagen gewacht, maar nog altijd geen Bosscoins ontvangen. Wat nu?

  Indien je na 72 uur nog altijd geen Bosscoins hebt ontvangen zal je zelf contact op moeten nemen met de aanbieder. Er zijn op dit moment 4 aanbieders: PersonaLy, Fyber, Tapjoy en ironSource. Via de Gratis Bosscoins (Businessclub) pagina kan je contact met ze opnemen. Dit kan je op de volgende manieren doen:

  PersonaLy (alleen website):

  Klik rechtsboven op 'Support' en volg de instructies.

  Fyber (alleen via de apps):

  Tik linksboven op de drie horizontale streepjes en tik vervolgens op 'Status'.

  ironSource (alleen apps):

  Tik bovenaan op 'In Progress'

  Tapjoy (alleen apps):

  Tik linksboven op de drie horizontale streepjes en tik op 'Reward Status'

  ๐Ÿ”น Stap 3. Ik heb contact gezocht met de aanbieder, maar nog geen reactie gehad. Wat nu?

  Ook hier geldt: wacht eerst even rustig af. Je bent namelijk niet de enige die support aanvraagt. Geef de aanbieder 72 uur de tijd om te reageren.

  ๐Ÿ”น Stap 4. Er zijn 72 uur voorbijgegaan, maar nog steeds geen reactie / Ik heb een reactie gehad van de aanbieder, maar zij geven aan dat Gamebasics de Bosscoins dient toe te voegen.

  Als je na 72 uur nog steeds geen reactie hebt ontvangen รณf de aanbieder geeft aan dat Gamebasics de Bosscoins dient toe te voegen, mag je dit hier in dit topic melden. Geef de informatie zoals die hieronder is omschreven:

  WEL:

  • Een omschrijving en naam van welke actie dit was.
  • De naam van de aanbieder. (PersonaLy, Fyber, ironSource of Tapjoy)
  • Het platform waarop je de actie voltooid hebt (Website, iOS app of Android app)
  • Het aantal Bosscoins dat je zou krijgen voor voltooiing van de actie
  • Wanneer je deze actie hebt voltooid of geprobeerd te voltooien.
  • Of je eventuele andere acties wel hebt ontvangen.

  NIET:

  • Reacties zoals: "Ik heb dit ook". Daar kunnen we niets mee. Iedereen moet de juiste informatie doorgeven.
  • Reacties zoals: "Wanneer wordt er eens wat gedaan?" Als wij je melding hebben doorgegeven, gaat Gamebasics er mee aan de slag. Soms kost dit nou eenmaal wat tijd.

  Onvolledige posts zullen niet in behandeling worden genomen. Meerdere malen onvolledig of onzinning posten kan uiteindelijk resulteren in een tijdelijke uitsluiting van het forum.

  Let op!
  Wij geven dit door aan Gamebasics. Wij kunnen echter niet garanderen dat je de Bosscoins alsnog krijgt. Enige claims hierop kunnen dus niet gemaakt worden.