Ranking Krajowy?
-
Witam.
Czy może któryś z was w ostatnim czasie , dokładniej przedział połowy listopada do połowy grudnia robił screen rankingu Krajowego lub światowego na którym byłoby widać mnie i moje pkt ?
Nie jestem pewien czy dodało mi punkty za ostatnią lige Honduras do rankingu. Na początku wersji 3.0 już miałem taki błąd i Łukasz zadziałał teraz nie wiem czy się powtórzyło czy szło mi ostatnimi czasy gorzej niż myślałem z góry dzięki za wszelką pomoc -
Nie jesteś chyba jedyny,któremu punkty uciekły.Policzyłem,że na ten moment mam 2800 mniej niz powinno być.Dlaczego?Nie mam pojęcia.
-
@huzar-shakir said in Ranking Krajowy?:
Nie jesteś chyba jedyny,któremu punkty uciekły.Policzyłem,że na ten moment mam 2800 mniej niz powinno być.Dlaczego?Nie mam pojęcia.
Zrób takie zestawienie, jeżeli tak uważasz i zgłosimy to, gdzie trzeba :thumbsup_tone1:.
-
@Dovco_HandF przecież to raczej nic nie da.nie mam screnna z ostatniego rankingu,zanim zacząłem Sebię grać.
-
@huzar-shakir Skąd wiesz czy coś da, czy nie, skoro nie założyliśmy sprawy? Każdy raport jest rozpatrywany i zostają wszczęte takie czy inne kroki, żeby sprawę rozwiązać :thumbsup_tone1:.
-
@Dovco_HandF Dobrze Panie.Chodzi o to,że nie mam screen z przed rozpoczęcia serbskiej ,którą zresztą kończę dziś.Ale mogę screena zrobic po nowym rankingu:D
-
No ale przecież jakoś policzyłeś, ze ci 2800 punktów brakuje w rankingu bez tego screena? Wszystko przecież masz w historii występów - jak to ci się nie zgadza z rankingiem, wystarczy to pokazać, prawda?
-
@Dovco_HandF Miałem 63 tysie z małym hakiem.obecnie 59643
-
czyli jeszcze więcej pkt przepadło.
-
@Dovco_HandF Miałem 63 tysie z małym hakiem.obecnie 59643
Za jaki okres miałeś te punkty? Za rok czy za 6 miesięcy?
-
@huzar-shakir
Punkty do rankingu menadżera z ostatnich 180 dni są liczone w 100%.
Punkty zdobyte na następne 520 (od 180 aż do 700) dni są liczone mniej, na różnych poziomach procentowych - malejąco, im dłuższy okres, dopóki nie zostaną ostatecznie na poziomie 1% w 720 dniu.
Wszystkie punkty starsze niż 700 dni liczone są 1% dla całości.
Dlatego właśnie ranking menadżerów jest ruchomy i czasem wydaje nam się, że nie wiadomo gdzie gubimy punkty. Dziękuję za uwagę :older_man_tone1:. -
Einstein dzięki:)
Nigdy nie zwracałem uwagi na punkty.Dlaczego są odejmowane.Jedynie na ranking patrzyłem.
-
@Dovco_HandF tego walsnie szukalem dzieki Dovco
-
@huzar-shakir @maloba
Zawsze od usług, panowie :thumbsup_tone1:. -
@Dovco_HandF to ujmowanie punktow jest po to zeby wyrownac szanse tak ? zeby nowy gracz mial szanse dojsc na szczyt ?
-
@maloba Dokładnie tak, inaczej ci co grają długo np. od 10 lat zawsze byliby na szczycie, a tak jest rotacja jak ktoś sobie odpuszcza lub idzie mu gorzej .
-
@Dovco_HandF Powiedz mi o co chodzi z pkt menadzera w przypadku nie wchodzenia do gry , mianowicie kumpel nie wchodzi juz od miesiaca i wszystko mu sie wyzerowalo , stracil ? czy jak wejdzie wroca ?
-
@maloba Pewnie to co mu się należy - to wróci... Nieaktywnym się zeruje zawsze.
-
@maloba Zgadza sie, powinno wszystko wrocic. Punkty znikaja z takiego powodu iz nie ma sensu trzymac w rankingu graczy ktorzy i tak nie graja. W to miejsce w rankingu przeskocza gracze, ktorzy sa aktywni. Ale jesli ktos powraca do gry to wszystkie punkty powinny wrocic po pierwszej symulacji.
-
A co do Przemka to ja tak rzucalem okiem od czasu do czasu na czolowa 10 w Polsce i faktycznie nic ostatnio nie przeskoczyles do przodu. Caly czas sie osuwasz w dol. Chyba faktycznie Ci nie dodalo punktow...