Football Master Series (FMS) [Oficjalny Turniej Grup w OSM]
-
Dziś zakończyła się faza grupowa rundy finałowej Football Master Series. Nasz kraj reprezentuje dwóch zawodników - @Josue-Antonio, który rywalizował w grupie A oraz ja, walcząc w grupie F. Miło mi poinformować, że obydwoje awansowaliśmy do fazy pucharowej, zajmując drugie miejsca w swoich grupach.
W 1/16 finału @Josue-Antonio będzie rywalizował z @Piotreilich, który reprezentuje grupę Black Warriors. Moim rywalem będzie natomiast lider grupy Champions OSM - @mister-sobral.
-
@damian_skinek
Gratulacje Damian, Obaj awansowaliśmy w niesamowitych okolicznościach -
@josue-antonio Widzimy się w finale!
-
@damian_skinek Nie miałbym nic przeciwko
-
Awans do 1/16 FMS?
@Damian_Skinek @Josue-Antonio potrzymaj Nam piwo!
Brawo Panowie!!! Trzymamy kciuki za Polski finał!
-
Spartanin zwycięża! @Josue-Antonio awansował do ćwierćfinału 8. edycji FMS, pokonując Czarnego Wojownika! Mimo porażki w pierwszym meczu(0:2 u siebie), dzielny wojownik z grupy Polish Sparta nie opuścił głowy, a wręcz przeciwnie - powalił przeciwnika na ziemię, po czym dobił go w rzutach karnych. Brawo @Josue-Antonio!
Tego samego nie udało się dokonać mojej osobie. W dwumeczu z portugalskim Championem, musiałem uznać wyższość menadżera z półwyspu iberyjskiego i zakończyłem przygodę na 1/16 finału.
Tym samym polskiej społeczności pozostało trzymać kciuki za @Josue-Antonio, który w ćwierćfinale zmierzy się z reprezentantem argentyńskiej grupy Hinchas Del Futbol, menadżerem o nicku @Marianetes. Do boju dzielny Spartaninie, po chwałę i zwycięstwo!
-
@Josue-Antonio This Is Sparta
link text -
W pierwszym meczu dostałem czerwoną w 12 minucie, dość zaskakującą bo założenie było grać ostrożnie ale cóż, zdarza się. Nie mam na to wpływu. Po domowym 0-2 wiedziałem że muszę pójść po bandzie i zagrać coś niekonwencjonalnego licząc na to że dopisze mi szczęście, no i udało się. Zresztą nie pierwszy raz bo już po fazie grupowej mogło mnie nie być. Zobaczymy dalej. Los zesłał na moją drogę Marianetesa, więc można powiedzieć że stary znajomy, już 4 mecze mamy za sobą w tych rozgrywkach. Do tej pory to raczej On okazywał się odrobinę lepszy ale może do pięciu razy sztuka
-
@Damian_Skinek - Super postawa w całym turnieju. Zabrakło bardzo niewiele do awansu, w zasadzie jedna bramka zadecydowała.
-
Aktualna sytuacja w fazie pucharowej wygląda tak:
@markez17 said in Football Master Series (FMS):
FMS 8th Edition - Road to the final!
-
Zwycięzca 8. Edycji Turnieju, wielkie gratulacje dla @Marianetes !
Nagrody indywidualne na poszczególnych etapach gry:
W tym roku to już ostatnia edycja tego cyklicznego turnieju. Organizator zaprasza w przyszłym roku. Więcej po angielsku tu: @markez17 said in Football Master Series (FMS):
-
@dovco_handf Josue przegrał zwycięzcą, gdzie chyba karne przesądziły ( brakło szczęścia ) kurcze szkoda bo mogło być naprawdę to święto dla Polaków ️
-
@seba191995 Prawda, szkoda wielka, taka jest jednak gra: dla jednego raj, radość i chwała, dla drugiego piekło, smutek i zapomnienie... ktoś musi przegrać, by inny mógł wygrać.
-
-
Zamykamy nieaktywny temat od jakiegoś czasu