Skip to content
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse
Brand Logo
  1. Home
  2. Türkçe Forumlar
  3. Destek
  4. Tek isteğim takımımı geri almak

Tek isteğim takımımı geri almak

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
4 Posts 3 Posters 682 Views 2 Watching
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • KıngKongDiagneK Offline
    KıngKongDiagneK Offline
    KıngKongDiagne
    English Users
    wrote on last edited by

Merhaba
    Ben arkadaşlarımla oynamak için bir ingiltere ligi açtım daha sonrasında nerden aklıma geldi bilmiyorum ama 4. Menajer bölümünde olan takımımı 1 e almaya çalışmak gibi bir hataya düştüm ligden istifa ettiğim için geri giremedim
    Daha sonra 5 yıllık hesabımı sildim ve başka bir hesapla girmeye çalıştım ancak moderatör hala sildiğim hesabım gözüküyor (AnakondalpS3) ve lig özel olduğu için giremiyorum
    Benim ne eski hesabım nede boss coinlerim umrumda sadece arkadaşlarımla oynadığım lige geri girmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim ❤

RevengeisComingR 1 Reply Last reply
    0
    • KıngKongDiagneK KıngKongDiagne

Merhaba
      Ben arkadaşlarımla oynamak için bir ingiltere ligi açtım daha sonrasında nerden aklıma geldi bilmiyorum ama 4. Menajer bölümünde olan takımımı 1 e almaya çalışmak gibi bir hataya düştüm ligden istifa ettiğim için geri giremedim
      Daha sonra 5 yıllık hesabımı sildim ve başka bir hesapla girmeye çalıştım ancak moderatör hala sildiğim hesabım gözüküyor (AnakondalpS3) ve lig özel olduğu için giremiyorum
      Benim ne eski hesabım nede boss coinlerim umrumda sadece arkadaşlarımla oynadığım lige geri girmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim ❤

RevengeisComingR Offline
      RevengeisComingR Offline
      RevengeisComing
      Turkish Users
      wrote on last edited by RevengeisComing

@AlpHanimoglu Merhaba, lig moderatörü istifa eder veya ban yerse moderatör otomatikmen osm olur ve lig ayarları nasılsa öyle kalır eğer lig kilitliyse o lige kimse giriş yapamaz.

https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/49346/li̇g-moderatörü-banlandi-gi̇ri̇ş-yapilamiyor

Osm Volunteer (27.03.2020 - 19.05.2022)

KıngKongDiagneK HesteraH 2 Replies Last reply
      0
      • RevengeisComingR RevengeisComing

@AlpHanimoglu Merhaba, lig moderatörü istifa eder veya ban yerse moderatör otomatikmen osm olur ve lig ayarları nasılsa öyle kalır eğer lig kilitliyse o lige kimse giriş yapamaz.

https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/49346/li̇g-moderatörü-banlandi-gi̇ri̇ş-yapilamiyor

KıngKongDiagneK Offline
        KıngKongDiagneK Offline
        KıngKongDiagne
        English Users
        wrote on last edited by

@RevengeisComing
        Eskiden moderatörlük başka bir oyuncuya verilirdi böyle olması çok saçma değilmi
        Ayrıca hesabı lige geri girmemin hiçbir imkanı yok hesabımı sildim bu yenisinide o lige girmek için açtım bu kadir basit bir olayın çözümünün olmamasının akla mantığa sığan bir yanı yok
        Adminlerin ligin moderatörlüğünü alma gibi bir ihtimali yokmu o kadar zaman harcadık boşa gitmesin istiyorum

1 Reply Last reply
        0
        • RevengeisComingR RevengeisComing

HesteraH Offline
          HesteraH Offline
          Hestera
          wrote on last edited by

@RevengeisComing said in Tek isteğim takımımı geri almak:

👍

Community Manager : Türkiye
          tr.support@onlinesoccermanager.com

1 Reply Last reply
          0
          Reply
          • Reply as topic
          Log in to reply
          • Oldest to Newest
          • Newest to Oldest
          • Most Votes

• Login