Pomoc OSM 🤔
-
Nowa liga:
Grecja - 2 liga -
@didierluk Nic ciekawego tam niema.Wchodziłem na Insta z myślą iż może coś promocyjnego uda się wyciągnąć ale niestety dupa
-
@huzar-shakir dzisiaj pojawił się post, że 17 września startuje Liga Mistrzów w OSM oraz zapowiedzieli na ten dzień nową aktualizację.
Także o to ten cały szum -
Zmiana wartości graczy:
Anglia
Belgia
Hiszpania
Rosja -
Już w piątek zaczyna się, a potrwa do poniedziałku rano lepszy efekt treningu oraz meczy towarzyskich !
-
Organizowany jest konkurs, wraz z nowo założonym i dozwolonym graniem turnieju jako ligi w OSM. Informacje odnośnie konkursu:
- wydarzenie z nagrodą turniejową organizowane jest przez Gamebasics B.V. i służy do promocji Online Soccer Manager.
- wydarzenie trwa od 17 września do 15 października 23:59 GMT
- Gamebasics losowo wybierze 30 menedżerów ze wszystkich uczestników turnieju w okresie wydarzenia, którzy otrzymają stos 1000 Boss Coins.
- Gamebasics losowo wybierze 4 menedżerów ze wszystkich zwycięzców turnieju w okresie imprezy, którzy wygrają wyznaczoną sygnaturkę Jersey
Nagrody:
Mała Nagroda
- Pakiet 1000 monet dla trzydziestu menedżerów
Duża Nagroda
- koszulka Juventusu podpisana przez Cristiano Ronaldo
- koszulka Bayernu podpisana przez Thomasa Mullera
- koszulka Bayernu podpisana przez Roberta Lewandowskiego
- koszulka Bayernu podpisana przez Joshua Kimmicha
Sposób w jaki będą rozlosowywane nagrody:
Po wzięciu udziału w turnieju w nowym trybie gry OSM w okresie trwania wydarzenia, jedna osoba weźmie udział w Małych nagrodach.
Po wygraniu turnieju w nowym trybie OSM podczas okresu imprezy, jedna osoba weźmie udział w Wielkich Nagrodach.
Każda wygrana daje jeden dodatkowy los na loterię z dużymi nagrodami.Po 16 września zwycięzcy zostaną losowo wybrani.
Do zwycięzców skontaktujemy się ze skrzynką odbiorczą aplikacji i e-mailem (jeśli jest podany).
W przypadku braku reakcji po ogłoszeniu zwycięzców w ciągu tygodnia prawo do otrzymania ceny wygasa. W takim przypadku losowo wybierzemy innego zwycięzcę. -
Aktualizacja:
Malta -
Większość z nas ma ten problem chyba ...
-
OK, dzięki za informację @huzar-shakir .
-
@beyah1985 też tak mam
-
@Marcin6578 dał bym Ci "Like" za informację ale nie mogę
-
@beyah1985 muszę jakoś z tym żyć
-
Jest to globalny błąd, którym informatycy zajmą się od poniedziałku.
-
@Byku-Duma-Warmii LIKE
-
@Byku-Duma-Warmii LIKE
-
Wczoraj miałem 26,5 tysi reputacji,dziś patrzę 28,2 tysiące. Żebym jeszcze coś pisał
-
@huzar-shakir może pisałeś całą noc
-
Witam. Dawno nie grałem w OSM, ale widzę, że problem z multikontami dalej istnieje. W jaki sposób zgłosić SKUTECZNIE takiego osobnika, który ledwo sezon się zaczyna, a ma już w City najdroższych piłkarzy kupionych za grosze z Chelsea, Evertonu i kilku innych klubów, którymi też sobie gospodaruje?