Pomoc OSM 🤔
-
@daroo933
Cieszę się :slight_smile:. -
Masakra ataki ddos na całym świecie na serwery DNS, nie tylko gry, ale różne usługi nie działają. Niezłe jaja
-
https://iv.pl/images/07440785926177431418.png
Co taki dziwny format rozdzielczości, aż w oczy razi
-
@mateusz-wzorek-993
To sobie zmniejsz, albo zmniejsz jasność ekranu. -
Chodzi mi o ten pasek z boku z prawej strony
Serio trudno zauważyć ze coś dziwne jest ? Są profile klubowe i część profilu z prawej -
@mateusz-wzorek-993
To się pojawia, gdy jesteś na jednym koncie a wychodzisz na główne menu i chcesz wejść na inne konto, to tylko wtedy to jest widać. -
Poprawcie bo razi w oczy
-
@mateusz-wzorek-993
Zrozum, że to będzie widać, wtedy gdy przechodzisz z jednego zespołu na drugi, także tu nie ma nic do poprawy, a jak Cię razi w oczy to się na to nie patrz. -
@byku-duma-warmii albo niech kolega zmieni grę
-
Mam taki błąd:
Występuje tylko na profilu Wojtyn84 próbowałem już kilka razy i zawsze to samo..
-
@stefan-joptwojmać Spróbuj jeszcze raz, ja wchodzę bez problemu na jego profil.
-
Wciąż mam ten błąd, dla potwierdzenia od razu oddałem godzinę:
-
@stefan-joptwojmać Wyczyść ciasto internetowe jak możesz i jak nic się nie zmieni do jutra, zgłosimy ten błąd.
-
@dovco_handf said in Pomoc OSM:
@stefan-joptwojmać Wyczyść ciasto internetowe jak możesz i jak nic się nie zmieni do jutra, zgłosimy ten błąd.
Odkurzaczem i CCleanerem działałem i nie pomogło, zobaczymy jutro.
-
-
Nie mogę trenować zawodników
-
Liczę na waszą pomoc
-
Serwer Antoine
-
@maciek-wałęga Sprawa zgłoszona informatykom. Próbowałeś wyczyścić komputer z ciasteczek internetowych, albo użyć innej przeglądarki? Jak np. używasz Mozilli to spróbuj zalogować się z Google Chrome, często pomaga. :ok_hand_tone1:
-
@dovco_handf właśne tak problem że loguję sę z googl chrome