Pomoc OSM 馃
-
@didierluk admini 艣wi臋towali.dobrze 偶e w ko艅cu wszystko wr贸ci艂o do normy.jedyny minus 偶e tak cz臋sto nadal modernizuje si臋 gr臋
-
-
@Byku-Duma-Warmii @Dovco_HandF @mihau1878
Mam pytanie, mo偶e g艂upie... Jak dodawa膰 zdj臋cia/obrazki do opisu profilu na forum.. po prawej stronie klikam profil -> edytuj profil i co dalej? ... na starym forum by艂y ikonki oznaczenia itd, tu nic nie widz臋. -
Kody obrazka wysy艂asz w po艣cie na forum , kopiujesz kod i wstawiasz w rubryce "O mnie" w edycji profilu.
Trudniej jest wstawi膰 obrazek w sygnaturze profilu, bo do tego jest potrzebny link z innej strony hostuj膮cej obrazy i link obrazka wstawiasz w takim kodzie ![alt text](image url) . -
@mihau1878 dzi臋ki ... da si臋 wy艣rodkowa膰 czy to niemo偶liwe?
-
Loguj膮c si臋 na stron臋 gry przekierowuje mnie na adres holenderskiego OSM https://www.onlinesoccermanager.nl/Login, gdzie pisze 偶e nieprawid艂owa nazwa u偶ytkownika i has艂o. kto艣 tez tak ma? mo偶e to tylko tymczasowy b艂膮d.
Przez aplikacj臋 jest ok. -
spoko. ja te偶 tak mam
-
P贸ki tego nie naprawi膮 mo偶ecie korzysta膰 bez problemu z apki
-
@didierluk said in Pomoc OSM:
Loguj膮c si臋 na stron臋 gry przekierowuje mnie na adres holenderskiego OSM https://www.onlinesoccermanager.nl/Login, gdzie pisze 偶e nieprawid艂owa nazwa u偶ytkownika i has艂o. kto艣 tez tak ma? mo偶e to tylko tymczasowy b艂膮d.
Przez aplikacj臋 jest ok.Ja dzi艣 na niemieckie mia艂em.Wy艂膮czy艂em telefon,odpalilem znowu i wr贸ci艂o wszystko do normy.
-
Witam
zrobi艂em Afryk臋 na 100% i przy logowaniu pokaza艂 si臋 komunikat systemowy o tym m贸wi膮cy oraz kolejny 偶e zdoby艂em 1000 z艂ota ale natychmiast pojawi艂 si臋 komunikat 偶e nast膮pi艂 b艂膮d i jak widz臋 nie mam zaliczonych tych z艂otych monet.
Czy mo偶na to jako艣 zweryfikowa膰 i naprawi膰 ten b艂膮d ... ?
Prosz臋 o pomoc.
Pozdrawiam. -
Witam
zrobi艂em Afryk臋 na 100% i przy logowaniu pokaza艂 si臋 komunikat systemowy o tym m贸wi膮cy oraz kolejny 偶e zdoby艂em 1000 z艂ota ale natychmiast pojawi艂 si臋 komunikat 偶e nast膮pi艂 b艂膮d i jak widz臋 nie mam zaliczonych tych z艂otych monet.
Czy mo偶na to jako艣 zweryfikowa膰 i naprawi膰 ten b艂膮d ... ?
Prosz臋 o pomoc.
Pozdrawiam.Je艣li do jutra monety nie zostan膮 doliczone to prosimy o przes艂anie screen贸w(obrazuj膮cych problem) mailem pod adres pl.support@osm.coach
-
Witaj @mihau1878 Kolejny raz spotykam sie z oszustem, tylko w tym przypadku moze byc maly problem z udowodnieniem gry nie fair play, bo korzysta z dwuch innych urzadzen (nie wiem czy z innego adresu IP...). Kolejny raz mecze sie, zeby stworzyc druzyne, a kolo wymienia sobie zawodnikow miedzy klubami.
Mozna cos z tym zrobic?
Pozdrawiam!