Pomoc OSM 🤔
-
@monikaRTS Obecnie Bundesliga jest tylko dla osób z Niemiec.
Także możesz się zalogować w wersji Niemieckiej i Bundesliga będzie dostępna.
Jak dołączysz do ligi możesz normalnie korzystać w wersji Polskiej OSM. -
Dlaczego nie da się wyszukać ligi niemieckiej przy korzystaniu ze skauta? Narodowość normalnie idzie wyszukać ale ligi już niestety nie.
-
@dawidtb
Odpowiedź jest wyżej, liga niemiecka jest tylko dostępna w języku niemiecki, również podczas wyszukiwania skauta. -
@Byku-Duma-Warmii Nie można już wysyłać skauta do ligi niemieckiej, nawet w języku niemieckim
-
@Magic-89
Dzięki za poprawienie -
Dlaczego na komputerze nie można wybrać trzeciego i czwartego klubu, skoro na telefonie można to zrobić?
-
-
Taak wiem ale ciężko jest na telefonie wyłapać jakiś fajny solidny klub bez wydawania boss coinsów
-
Mam pytanie ,czy jeśli zrobioną mam dominację światową, a zagram Kuwejt, to znów dostanę monety za 100 światowówki ?
-
@huzar-shakir Oczywiście że nie dostaniesz, bo już zdobyłeś dominację światową i menedżera w Azji. Kuwejt został dodany do OSM-a już po tym jak zaliczyłeś te osiągnięcia, poza tym to byłoby mega niesprawiedliwe i podpiąłbym to pod bug gry, bo z jakiej racji miałbyś dostać drugi raz monety za to samo osiągnięcie?
-
@kondziowa1 Zagram Kuwejt i się dowiem
-
@huzar-shakir Moim zdaniem nie dostaniesz, bo masz już te osiągnięcia zdobyte.
-
Siema. Dlaczego mecze w mojej lidze są rozgrywane o różnych godzinach? ostatnio waha sie mój mecz miedzy godz 22 a 23 ale dzis to juz przegiecie pały. Mecz rozegrano o godz 20 i nie ustawilem skaldu bo zawodnicy byli na treningu i przez to dzis stracilem szanse na osiagniecie celu. Dlaczego nie ma jasnych klarownych godzin rozegrania meczu? Zapierdala czas do tyłu i jest stoper ze za 6 godzin mam mecz,wchodze po dwóch... przegrywam 4:1...
-
@Koroniarz1998 Bardzo dobre pytanie. Niestety przedwczoraj symulacje zostały wstrzymane na niemal wszystkich serwerach, stąd dziś godziny meczów były z wczoraj, a więc jakby wszystko, co zwykle szykuje się do symulacji czekało tylko na zielone światło: wczoraj i dziś. I wiele meczów dziś poszło wcześniej. W OSM nie ma tak, że każda liga rozgrywa się o tej jednej i tej samej minucie każdego dnia. Zawsze są i mogą być wahania. Aktualny postęp meczów na twoim serwerze możesz śledzić w tym miejscu: https://pl.onlinesoccermanager.com/SimulationStatus Zawsze są widełki czasowe w jakich rozgrywa się twoja symulacja na danym serwerze.
-
Witam mam pare pytan czy macie jakies sposoby na budowe mocnych skladow? jesli tak to jakie? jakie macie sposoby na sprzedawanie zawodnikow tak zeby schodzili w dosc dobrej cenie i szybko? ktorych mlodych i starszych zawodnikow polecacie kupowac?
-
@maloba Konkretnie o co pytasz?
-
@Dovco_HandF Zakladka Osiagniecia . winnersy experty Bossy ticket vip itp?