Oyun Güncellemeleri
-
@mrtgll33 Ya abi o bu değilde taktikte etkili bence taktığım iyi olsa alabilirdim maçı ev sahibi bendim çünkü
Oyunu 3 yıldır oynuyorum bu hesap yeni eskisini kaybetmiştim. Adam akıllı bi taktik bulamadım hâlâ neyi nasil yapacağımı bilmiyorum -
@TheKing-38 Bende karıştırıyorum çoğu zaman oluruna bırakıyorum ligden kopunca daha düzelmiyor.
-
@hustundel fiyatlar gayet uygun fiyata inmiş :clap_tone1:
-
@F.S.M.0.13 Bayram olmadı daha abi nasıl gördün fiyatları
-
@F.S.M.0.13 Hahah harçlık verirler inşallah bu yaşta
-
@F.S.M.0.13 beklentimiz o yönde
-
- 26 Haziran 30 Haziran arası yapılan/yapılacak güncellemeler
:blue_circle: AND V3.2.20.1 (26 Haziran)
- Bazı hataların giderilmesi ve altyapı iyileştirilmesi
:blue_circle: iOS V4.2.3 (hafta sonuna doğru)
- Bazı hataların giderilmesi ve altyapı iyileştirilmesi
:blue_circle: Web V3.44.0 (28 Haziran)
-
Yepyeni bir karakter karşınızda: Temsilci!
-
Temsilci karakteri oyundaki eğitim bölümündeki asistanın yerini alacak
-
Temsilci karakteri yenilenen Kulüp Seçme ekranında size teklifte bulunacak
-
Böylece arkadaşlarınızın bulunduğu ligleri size önerecek, arkadaşlarınızı davet edecek ve kendi liginizi oluşturma seçeneğini sizlere sunacak
-
Temsilci karakteri yeni bir kulüp sayfası açtığınızda asistanın yerini alarak size kendini tanıtacak
-
Oyunun önceki sürümünde oyuncuların formları % olarak gözüküyordu.Güncelleme ile tekrar getirilebilir mi acaba?
-
@saitsait60 said in Oyun Güncellemeleri:
Oyunun önceki sürümünde oyuncuların formları % olarak gözüküyordu.Güncelleme ile tekrar getirilebilir mi acaba?
???
-
Şurayı flood yaparak canlandırmayın güncelleme oldu sanıyoruz formları yüzde olarak görmenin ne gibi katkısı var sarıysa eğer %50 olmasıyla %60 olması arasında fark yok ki kaldırmışlar
-
@Guerlain1903 Ben %80 in altına düşünce dinlendirirdim önceden. Yine de orda yazması tam olarak bilmek daha iyi değil mi ?
-
@saitsait60 demek ki etkisi yokmuş ki kaldırılmış
-
Yüzdesel görünüm hâlâ mevcut.
-
@ALİ-KOÇ-61 Mobilde yok . Ama olmazsa olmaz değil zaten sadece bi ekstra gibi.
-
@saitsait60
%100-90 Açık Yeşil
%89-80 Koyu Yeşil
%79-70 Sarı
%69-60 Turuncu
%59-50 Kırmızı
%49-0 BordoMobilde yüzdesel değerleri belirli aralıklarda renkler yardımıyla ayırt edebilirsiniz.
-
@ALİ-KOÇ-61 tamamdır teşekkürler...