Oyun Güncellemeleri
-
@F.S.M.0.13 Hahah harçlık verirler inşallah bu yaşta
-
@F.S.M.0.13 beklentimiz o yönde
-
- 26 Haziran 30 Haziran arası yapılan/yapılacak güncellemeler
:blue_circle: AND V3.2.20.1 (26 Haziran)
- Bazı hataların giderilmesi ve altyapı iyileştirilmesi
:blue_circle: iOS V4.2.3 (hafta sonuna doğru)
- Bazı hataların giderilmesi ve altyapı iyileştirilmesi
:blue_circle: Web V3.44.0 (28 Haziran)
-
Yepyeni bir karakter karşınızda: Temsilci!
-
Temsilci karakteri oyundaki eğitim bölümündeki asistanın yerini alacak
-
Temsilci karakteri yenilenen Kulüp Seçme ekranında size teklifte bulunacak
-
Böylece arkadaşlarınızın bulunduğu ligleri size önerecek, arkadaşlarınızı davet edecek ve kendi liginizi oluşturma seçeneğini sizlere sunacak
-
Temsilci karakteri yeni bir kulüp sayfası açtığınızda asistanın yerini alarak size kendini tanıtacak
-
Oyunun önceki sürümünde oyuncuların formları % olarak gözüküyordu.Güncelleme ile tekrar getirilebilir mi acaba?
-
@saitsait60 said in Oyun Güncellemeleri:
Oyunun önceki sürümünde oyuncuların formları % olarak gözüküyordu.Güncelleme ile tekrar getirilebilir mi acaba?
???
-
Şurayı flood yaparak canlandırmayın güncelleme oldu sanıyoruz formları yüzde olarak görmenin ne gibi katkısı var sarıysa eğer %50 olmasıyla %60 olması arasında fark yok ki kaldırmışlar
-
@Guerlain1903 Ben %80 in altına düşünce dinlendirirdim önceden. Yine de orda yazması tam olarak bilmek daha iyi değil mi ?
-
@saitsait60 demek ki etkisi yokmuş ki kaldırılmış
-
Yüzdesel görünüm hâlâ mevcut.
-
@ALİ-KOÇ-61 Mobilde yok . Ama olmazsa olmaz değil zaten sadece bi ekstra gibi.
-
@saitsait60
%100-90 Açık Yeşil
%89-80 Koyu Yeşil
%79-70 Sarı
%69-60 Turuncu
%59-50 Kırmızı
%49-0 BordoMobilde yüzdesel değerleri belirli aralıklarda renkler yardımıyla ayırt edebilirsiniz.
-
@ALİ-KOÇ-61 tamamdır teşekkürler...
-
- 12 Haziran WEB güncellemesi
- Yeni lig oluşturma ekranı güncellendi. Artık herkes için lig oluşturmak daha kolay. Temsilciniz size oluşturabileceğiniz ligleri önerecek veya lig oluşturmak istemiyorsanız size arkadaşlarınızın bulunduğu ligleri tavsiye edecek. Güncellemeden kareler:
-
WEB güncellemesi
- Stadyum kapasitesini genişletme kısmındaki açıklamada küçük bir değişiklik yapıldı
- Oyuncu puanlarında yeni bir ikon, puan yok ikonu
- Eğer bir menajer için hile bildirimi yapıldıysa aynı ligde yer alan diğer menajerler rapor edilen menajer için tekrar rapor gönderemeyecek
- Yeni bir lig oluştururken gizli/açık lig butonu tekrar geldi
-
- Eğer bir menajer için hile bildirimi yapıldıysa aynı ligde yer alan diğer menajerler rapor edilen menajer için tekrar rapor gönderemeyecek
Buna bi açıklık getirebilirmisiniz lütfen. Yani profilde yer alan hileciyi rapor et kısmı çalışmayacakmı?
-
@bayram-karakuş bunu ben de anlamadım? bir manejeri birisi bir kez raporladı ve suçsuz bulundu diyelim, daha sonra kimse o menajeri tekrar raporlayamayacak mı? ya hile yaparsa gerçekten?
-
@bayram-karakuş said in Oyun Güncellemeleri:
Buna bi açıklık getirebilirmisiniz lütfen. Yani profilde yer alan hileciyi rapor et kısmı çalışmayacakmı?
Buna lütfen cevap yazarmısınız.
Üstelik şahsi fikrim bu yapılan güncelleme hileyi daha da arttırır ve hilenin önüne geçilemez bir hal alır. Hileyi hileyle yapıp hilenin üstü örtbas edilebilir. Daha açık anlatmam gerekirse; ligde yer alan hileci bir menajer fake hesabıyla aynı ligde mücadele ediyorsa bu güncellemeye dayanarak fake hesabıyla ana hesabını hileci diye raporlayarak (diğer menajerler delilleri tam oluşturmadan yada hile için yapılanlar yeterli kanıt oluşmadığında) yeterli kanıt elde eden diğer menajerlerin raporlamasını engelleyebilir. Bu daha büyük sıkıntılara ve de hileyi hileyle kapatmalara hilelerin artmasına sebep olabilir