Rekrutacja do grupy
-
@szpilka134 Malo to honorowe opuszczać grupę w momencie upadłości. Jak sie nazywa Twoja grupa?
-
@rusewicz Jeśli mam być szczery to od pojawienia się nowej aktualizacji OSM dotyczącej grup wiele się zmieniło.
Obecnie na świecie jest ponad 100 000 możliwe że nawet 110 000 (patrząc po numeracjach nowych grup).
W Polsce jest ponad 100 grup i oczywiście są w różnym stanie.
Obecnie wiele grup powstaje i umiera i tak w kółko -
Hej,
zapraszam do naszej grupy Pink Bears. Jesteśmy w dywizji Champions i szukamy 3 osób do rozgrywania 2 bitew jednocześnie... Ostatnio niestety kilka osób odeszło do innych grup zaraz po przejściu do wyższej dywizji, więc kilku nam brakuje... Wymagań tak właściwie żadnych nie mamy, tylko tak ogólnie ogarniać bitwy i OSM Jak ktoś jest zainteresowany to proszę o wiadomość, to wyślę zapkę do naszej grupy
-
@szpilka134 rozwiniesz się bądź zawiniesz. jedno z dwóch
-
@szpilka134 chcesz zostać przetestowany? Czy przeczytałeś nasze wymagania?
-
@rusewicz na razie to @szpilka134 będzie się uczył grać u mnie.zobaczę jak chłopak sobie poradzi w Peru gdzie prócz jego i mnie jest mój były kompan z MPP @Formoza. trochę wskazówek szpili mogę dać
-
@huzar-shakir heh szpili
-
@szpilka134 słuchaj uważnie rad huzara a będą z Ciebie ludzie, jwden z najlepszych w Polsce menago.
-
@szpilka134 ja jestem oczywiście lepszy @huzar-shakir
-
-
@huzar-shakir skąd wiedziałeś?