Rekrutacja do grupy
-
Hej,
zapraszam do naszej grupy Pink Bears. Jesteśmy w dywizji Champions i szukamy 3 osób do rozgrywania 2 bitew jednocześnie... Ostatnio niestety kilka osób odeszło do innych grup zaraz po przejściu do wyższej dywizji, więc kilku nam brakuje... Wymagań tak właściwie żadnych nie mamy, tylko tak ogólnie ogarniać bitwy i OSM Jak ktoś jest zainteresowany to proszę o wiadomość, to wyślę zapkę do naszej grupy
-
@szpilka134 rozwiniesz się bądź zawiniesz. jedno z dwóch
-
@szpilka134 chcesz zostać przetestowany? Czy przeczytałeś nasze wymagania?
-
@rusewicz na razie to @szpilka134 będzie się uczył grać u mnie.zobaczę jak chłopak sobie poradzi w Peru gdzie prócz jego i mnie jest mój były kompan z MPP @Formoza. trochę wskazówek szpili mogę dać
-
@huzar-shakir heh szpili
-
@szpilka134 słuchaj uważnie rad huzara a będą z Ciebie ludzie, jwden z najlepszych w Polsce menago.
-
@szpilka134 ja jestem oczywiście lepszy @huzar-shakir
-
-
@huzar-shakir skąd wiedziałeś?
-
Cześć wszystkim jest trochę "nowy" w temacie forum itp więc z góry przepraszam za jakiekolwiek błędy Jakiś czas temu założyłem grupę, z menadżerami aktywnymi ciężko ostatnio a co dopiero mówić o udziale w bitwach także szukam chętnych jeżeli ktoś chętny się znajdzie piszcie na pv.
I mam jeszcze jedno pytanie do bardziej doświadczonych: dlaczego z dnia na dzień nazwa mojej grupy się zmieniła? A ja nic nie mogę na to poradzić??? -
@kubas455 Jeśli chodzi o nowe grupy to polecam żebyś ustawił grupę najlepiej na "Otwarta" lub "Tylko na wniosek". Zawsze większe prawdopodobieństwa że gracz sam dojdzie niż napisze. Warto też usuwać osoby np które nie są aktywne miesiąc.
Sama nazwa grupy się nie zmieniła
Możesz zmienić nazwę grupy za pomocą aplikacji OSM (na komputerze nie można, przynajmniej obecnie). (tylko nazwa musi być bez wulgaryzmów itp.)
Przykład:
-
@kubas455 Ogólnie ustawienia grupy może zmieniać moderator grupy (Lider) i część ustawień jego zastępca (zastępca moderatora lub kapitan).
Możliwe że nawet przypadkiem któryś z was zmienił nazwę
Jest bardzo dużo grup i oczywiście są w różnym stanie. Jednak w proponowanych jest tylko kilka grup, czyli nie zawsze może być tak że grupa która ma "Otwarta" lub "Tylko na wniosek" zgłosi się do nich dużo graczy.
Większość graczy nie chce grać w grupach, jednak od wprowadzenia nowej aktualizacji jest więcej grup i większa liczba graczy wie o grupach -
@kubas455 Zastępca moderatora ma możliwość edytowania profilu grupy, więc jak masz zastępcę, to prawdopodobnie On zmienił nazwę.