Rekrutacja do grupy
-
Powodzenia @Dovco_HandF,
Mam nadzieję, że będzie dla was sukcesem jak dla nas Polish Eagles Academy.
Nam Polish Eagles Academy do Polish Eagles dostarczyła sporo ciekawych graczy.
Cały czas rozwijamy nasze grupy -
Niedługo każda grupa będzie miała swoją akademię inaczej będzie ciężko o graczy, zostaną tylko skoczkowie, ale co po takich? W każdym razie lepiej w tym kierunku niż podkradania graczy;)
-
@Stefan-Joptwojmać Zgadza się, my możemy być przykładem ponad połowa osób z Polish Eagles przeszła przez Polish Eagles Academy.
Od początku mojego przejścia na Moderatora Polish Eagles, było ciężko bo nasza grupa przechodziła zmianę "pokoleniową".
Musieliśmy szukać nowych graczy do Polish Eagles i w tedy zobaczyłem, że akademia jak w innych krajach ma duży sens
Oczywiście w Polsce jak to Polacy raczej byli nastawienie na nie.
Teraz jak widać trochę to się zmienia. -
@Stefan-Joptwojmać said in Rekrutacja do grupy:
Niedługo każda grupa będzie miała swoją akademię inaczej będzie ciężko o graczy, zostaną tylko skoczkowie, ale co po takich?
Albo dwie lub trzy akademie, przez te limity z ilością graczy w grupie
-
Dzień Dobry.
Ostatnie nabory ostatnie szlify na to by dostać się do nowej generacji Polish Sparta https://pl.onlinesoccermanager.com/Crew/#customhtml
Wyróżniamy się komunikacja przez whatsApp-a, która działa jak apka messenger w telefonie, gdzie nie trzeba być zalogowanym i uruchomionym mieć systemie by być z najnowszymi pytaniami czy newsami grupowymi na bieżąco.
Działa to super dużo graczy nowych sobie to chwali, odnośnie topiku z Sl Głowne dyskusje czekają na was inne typu memy Sl gdzie możemy wymieniać się śmiesznymi filmikami itd.
Chcesz do nas dołączyć?, wystarczy ci telefon z androidem, i chęć uczenia się podstaw transferowania, które tobie przekażemy oraz wiedzy taktycznej.
Pisz do nas... ostatnie dni grupa otwarta pod nabory.Pozdrawiamy Polish Sparta New generation
"Stwórz z nami nowa historie najstarszej polskiej grupy w OSM!!!"
-
@Seba191995 powodzenia w szukaniu, podpowiem Ci tylko, że wszyscy korzystają aktualnie z aplikacji Discord, jest lepsza niż grupowe rozmowy na mesku czy whatsupie. Powodzenia.
-
@Rusewicz nam bardziej pasuje Whatsapp, tez mozesz sobie stworzyć inny topik z inna gadka, tworzysz grupe dodajesz wszystkich i bajeczka bardzo wygodne szanujemy sobie...tym bardziej na obecne bitwy jaki panuje system wystarczające
-
Spartacus oglasza nabory.
Miejsca ograniczone.
Przyjmniemy dwóch chętnych do grupy. Doświadczonych i ambitnych, brakuje nam dwójki by grac non stop 3 bitwy grupowe. Zaczynamy na powaznie, mocna ekipa i ambitna.
Grupa sie wyróżnia komunikacja na Whatsappie, który nie spi, ciagle sie coś dzieje nie pamiętam by grupa kiedykolwiek byla tak aktywna.
Chcesz sie do nas przyłączyć do wspólnej rywalizacji, dyskusji taktycznej, budowania zespołu i wielu innych rozmowach na poziomie i wymiana zdań i poglądów dobrze trafiłeś czekam na wiadomość wlasnie od cb.
Liga grupowa - aktualnie w trakcie, następna zaraz po zakończeniu. ( Co lige start nowej )
Bitwy 3 na raz co zakończenie bitw, składy beda mieszane. ( Wchodzi w gre przerwa na odpoczynek ) -
@Seba191995 rekrutacja zamknięta
-
Witam bardzo serdecznie, zapraszam do grupy WhiteRed PL. Jesteśmy w dywizji World Stars. Jedynym wymogiem jest aktywność i uczestnictwo w bitwach. Luźna gra bez nacisku. Proszę pisać na priv lub po prostu dołączać, pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia
-
Rekrutacja trwa!
Pożegnaliśmy kilka osób, który dołączyły tylko po to, aby być w jakiejś grupie, nic z siebie nie dając grupie. A jeżeli nie chcesz grać w lidze grupowej lub w bitwach grupowych grupy, co jest absolutnym minimum aby być w grupie - to po co dołączasz do grupy? Graj sam, nie męcz siebie i innych..., a wracając do tematu: to jesteśmy otwarci dla menadżerów, którzy poprzez grę w bitwach chcą się rozwijać taktycznie oraz zdobywać punkty dla siebie i grupy.
Jak się gra w takie bitwie? Proste. Gra się tylko 10 kolejek z poprzedzającym okresem przygotowawczym, 5 meczów u siebie, 5 na wyjazdach i w dodatku wszystkie z rywalami, bez gry z kolegami z grupy. Bez pucharu, bez tajnych treningów, bez zgrupowań, ale za to z transfer listą. Zdobywa się punkty dla siebie oraz dla grupy. W osiągnięciach zapisują się puchary wywalczone za zaliczenie celu oraz wygranie ligi. Bitwa wystartuje automatycznie jak będzie zapisanych pięciu menadżerów. System dobiera cele i kluby losowo, co jest sprawiedliwe, bo raz grasz celem numer 1, a innym razem celem nr 9. Nie ma restrykcji z kupowaniem i sprzedawaniem zawodników w oparciu o ogólny Regulamin OSM.
Piszcie do mnie wiadomość prywatnie z prośbą o przyjęcie do AMP. Czekajcie proszę cierpliwie na odpowiedź, jestem pracownikiem produkcyjnym, a więc w czasie globalnej wojny z koronawirusem jestem na linii frontu wraz z innymi ludźmi produkującymi dla was żywność i napoje. W związku z wieloma przypadkami kwarantanny i samoizolacji dużo czasu spędzam w mojej fabryce, gdzie codziennie, przewija się blisko pół tysiąca ludzi. Zawsze po 20 polskiego czasu jestem w OSM i odpisuję na każdy e-mail, wiadomość prywatną w OSM lub na forum .
-
Prosiłbym o zgłoszenie się do mnie szefów wszystkich polskich grup, tych mniej i bardziej znanych.
-
Pilnie potrzebujemy jednego chętnego menadżera do gry w bitwach rankingowych:
Oferta ograniczona czasowo. Proszę pisać do mnie - tylko jedno wolne miejsce! -
Dzień Dobry.
Sparta szuka jednego śmiałka do grupy.
Komunikatywność
Chęć gry doskonalenia sie/uczenia gry z najlepszymi.
Chętnych zapraszamy na priv. -
Dzień Dobry.
Szukamy mlodych ambitnych, którzy chcą zawalczyć w akademii i przejść zrobic tornado i dostac sie do wspaniałej ekipy Polish Sparta!! Nie zatrzymujemy sie!!.
Chacesz pograć wśród mega ludzi przylacz sie do Akademia Polish Sparta, swoj wniosek kieruj do menadzera Troczek13Akademia ----> https://pl.onlinesoccermanager.com/Crew/206007#crewmembers
Polish Sparta ----> https://pl.onlinesoccermanager.com/Crew/#customhtml
-
Dzień dobry, przychodzę przedstawić wam nową konkurencję w podobnym stylu, ale alternatywą dla tradycyjnych bitew.
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/54108/groups-international-challenge-ic-2020/
Wejdź i zarejestruj się, pozostało niewiele wolnych miejsc.
Po ukończeniu 50 zapisanych grup rozpoczniemy zawody.
Ważne, że językiem użytym w temacie musi być język portugalski jako standard.
-
@daroo933 said in Rekrutacja do grupy:
Grupa Husarya_PL
Siema szukamy ludzi do grupy od kandydatów oczekujemy :
-
jakiegoś doświadczenia w grze i chęci do dalszego rozwoju.
-
posiadanie monet do gry w turniejach.
-
korzystanie z disscord (konieczne do komunikacji)
Oferujemy miłą atmosferę oraz swoje wsparcie w grze.
PS. Jeśli ktoś chce zmienić grupę a się wstydzi to zapraszam
Pisać na priv. Pozdrawiam daroo933
Hej ponawiam. Nadal aktualne, zapraszam na priv
-
-
Szukam grupy, aby przyjemniej się grało. Doświadczenie jakieś mam, ale to sprzed paru lat, więc pewnie trochę się pozmieniało. Może czyta to jakiś stary znajomy. Pozdrawiam.
-
Jesteś ambitnym, mniej doświadczonym menadżerem i szukasz sposobu aby podnieść swoje umiejętności?
Dołącz do Akademii grupy Polish Valhalla!
Oferujemy grę w bitwach przeciwko managerom z całego świata. Prowadzimy rozgrywki w lidze grupowej, gdzie będziesz mógł sprawdzić swój poziom na tle innych graczy ze swojej grupy! Oferujemy pomoc ze strony bardziej doświadczonych graczy z głównej grupy.
Co oczekujemy w zamian? Tylko aktywności, udziału w bitwach oraz komunitywności.
To chyba nie są wysokie oczekiwania, prawda?
Jeżeli ta oferta pasuje do Ciebie, nie wahaj się i napisz do mnie w prywatnej wiadomości!Do zobaczenia w Valhalli - w miejscu wiecznego szczęścia!
Pozdrawiam, Troczek13 -
Apeluje do moderatorów forum aby trochę uspokoili użytkownika @cezarro . Nie po raz pierwszy prowokuje on inne grupy do jakiś dziwnych przepychanek na forum. Chyba nie o to w tym chodzi i jego wypowiedź nie ma nic wspólnego z tekstem postu na który odpowiedział. To że aktualnie jest w trochę barsiej doświadczonej grupie nie oznacza że może się śmiać i nazywać ogórkami inne grupy które są na dorobku.