MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
@Rusewicz said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Odbiegając od tematu, osiem monet dostałem za tą lige półfinałową gdzie wydałem na nią z 500
Mnie natomiast te holenderskie dusigrosze dały jedynie 14 monet za wygranie ligi półfinałowej , a wydałem ok.900 monet gdyż grałem min. 10 sparingów dziennie .
-
o ktorej beda zaproszenia Panowie?
-
1 zwycięstwo i 14 remisów nie wystarczyło do awansu.. natomiast wystarczyło, by zrealizować 2 cele które miałem pod koniec ligi - wygrać jakiś mecz i nie być czerwoną latarnią ligi..
Gratulacje dla wszystkich FINALISTÓW to był morderczy półfinał powodzenia:)
-
@cogito
To ja zajmując 6 miejsce jak dobrze pamiętam dostałem chyba 14 monet -
@Byku-Duma-Warmii to dlaczego dostałem tak mało?
-
@Damiś27
Raczej nie do mnie to pytanie -
8,9 czy 14 to i tak śmieszne ... każdy z nas wydał co najmniej 10-20 razy tyle, więc rozkminianie dlaczego ja dostałem 8 a kumpel 9 nie ma chyba zbytniego sensu.
Płacenie tymi monetami to parodia, żeby zagrać sparing trzeba oddać 4, a za głupi transfer z LT musisz wydać 1, więc te kilka monet mogą sobie w buty wsadzić to będą mogli spoglądać na nas jeszcze bardziej z wysoka!!!!
Kilkadziesiąt monet czy nawet 100-200 to powinna być normalka, przecież w normalnej lidze z transferami musisz wydać kilkadziesiąt monet (tylko na TL), aby utrzymać jako taki skład, a gdzie spary ....???? -
@Biker294 said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@CorreThe to widac ze mistrza wygra ten kto najwiecej monet wyda... pieniadz juz rzadzi ta gra
Akurat jeżeli chodzi o te rozgrywki to niekoniecznie , gdyż tutaj wszystkie "przyspieszacze za monety " które dają przewagę ,są zablokowane . Wszystkie monety które wydałem poszły na sparingi .Natomiast jeżeli chodzi o te ligi gdzie opcje za monety są dostępne ,to całkowicie się zgadzam z Twoim zdaniem . Ta gra to teraz typowe " pay to win "
-
@Dovco_HandF said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
> Liga już jest przedłużona i powinna się utworzyć pomiędzy godziną 21:00 a 22:00 polskiego czasu.
Menadżerów z miejsc 7-12 proszę o zignorowanie zaproszenia i nie dołączanie do ligi, żebyśmy kogoś nie musieli zbanować (inaczej nie da się niechcianego delikwenta wyprosić z ligi).
Oto szczegóły stworzonej ligi na dzień: 21 listopada (dzień urodzin mojej najmłodszej córeczki) 2016 roku:
Jako że symulacja półfinału H zwykle bywała ok 2 rano, Dovco roześle zaproszenia do tych osób ok 5 rano.
Jest okres przygotowawczy, także jest kilka dni na odsapnięcie od meczów mistrzowskich, spokojne dołączenie do ligi.
Rozstrzygnięcie nastąpi kilka dni przed nowym rokiem, czyli medaliści będą mieli dodatkowo za co przechylić w sylwestra
Nagrody, które udało się nam zorganizować są symboliczne ale tak już jest w dzisiejszym OSM
1 miejsce - 200 monet
2 miejsce - 150 monet
3 miejsce - 100 monet
od 4 do 10 miejsca - po 50 monetMistrz Polski z automatu dostaje powołanie do kadry narodowej, niewykluczone że jeszcze na bitwę w WNT
Medaliści pozostaną w kręgu zainteresowania.