MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
-
@kuba-fala Może się przeloguj?
-
@Dovco_HandF ja już próbowałem z różnych urządzeń i z przeglądarek i na wszystkim to samo.
-
@kuba-fala
Rzeczywiście, twoja liga jeszcze się rozwiązała. Moja tak i moi dołączyli + ci co mają wolne konta inne z twojej ligi.
LIGA H
masz 2 wyjścia:-
- Dołączyć wolnym subkontem
- Czekać aż się zwolni główne konto
Zaproszenie powinieneś widzieć, bo jest wysłane.
-
-
@Dovco_HandF zaproszenia nie mam ale poprosiłem o dostęp do ligi
-
Sparingów oczywiście na razie nie gramy, poczekamy na rozstrzygnięcie ankiety.
NIE - 9 głosów
TAK - 5 głosówUczestnicy półfinału H:
Jeśli posiadacie wolne subkonto prosze wysłać prośbę o dołączenie do ligi.
Możecie wejść na wolne konto (Choose club) i w opcji Search wpisać MP 2016 R.2 - Gr. G, wtedy pokaże się Wam liga i poprzez wybór drużyny wysyłacie prośbę o dołączenie.
Jeśli nie macie wolnego konta, Jurek wyślę zaproszenia o 5 rano po zwolnieniu się ligi półfinałowej. -
@kuba-fala Zaakceptowane. Wbijaj!
-
@Łukasz-Kowalski
Nazwa ligij est stara z półfinału, nie zdążyłem zmienić, ale żeby nie mieszać już w głowach - nazwę zmienię jutro wieczorem jak już wszyscy dołączą. -
@Dovco_HandF już jestem
-
@Cezarro
Ciekawa propozycja, ale jak to sprawdzisz, kto ile zagrał sparingów? -
@kuba-fala Powodzenia!
-
@Cezarro
Można by pozwolić na wszystko albo zabronić wszystkiego. Dlaczego nie wprowadzić tajnych albo obozów ? Trzy a może 7 sparingów ? Jeden tajny czy 4 tajne ? Dwa obozy a może trzy ? Zasady powinny być określone przed rozpoczęciem mistrzostw i sprawa rozwiązana. Jednak zawsze coś może pójść nie tak i ktoś będzie niezadowolony. Mi to lotto szczerze mówiąc, bo i tak mistrzuniem nie będę zwłaszcza, że będę miał sporo godzin straty (takie argumenty też już padały w tych mistrzostwach) -
@Dovco_HandF said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Cezarro
Ciekawa propozycja, ale jak to sprawdzisz, kto ile zagrał sparingów?Trudno , w takim układzie trzeba będzie grać bez sparingów .
-
@cogito Masz w 100% rację.:radioactive:
-
Jestem na tak