MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
@Dovco_HandF
Wiesz, głosowanie zawsze można powtórzyć. Wystarczy założyć, że to poprzednie było tylko opinią kilku kolesiów i tym samym nie bierzemy tego pod uwagę -
@cogito Większość zadecydowała, to gramy bez sparingów. I tak już zostanie.
-
O kurde,co tu sie dzieje..Where sparta?!!dawać chłopaki w morde go i nożem!
-
Wszyscy powinni oddać głosy , żeby było sprawiedliwie. Jeżeli mamy 9 głosów na NIE to jeszcze jest możliwy remis ,oczywiście jeśli ci ,którzy głosów nie oddali zagłosują na TAK. Przy wyniku remisowym trzeba by zarządzić dogrywkę , a wtedy raczej większość zagłosuje na TAK ,żeby uniknąć komplikacji z wysyłaniem screenów.
-
@Cezarro Kto nie głosował - proszę głosować
-
@Cezarro Ludzie boicie się zagrać tak? Dla mnie dyskusja skończona, większość zdecydowała na NIE i koniec dyskusji. Finał się zaczął, Ci co nie oddali głosu to kogo wina? Moja? Jak glosujecie na w wyborach i nie pójdziecie to co powtarzają wybory? Zastanówcie się tak będzie sprawiedliwie....A nie że ten co kasę ma większe szansę na mistrzostwo czy dobry wynik.
To jest moje zdanie. Koniec Kłótni -
9 głosów było na NIE
Organizator nie głosuje we własnej sprawie, tylko przychyla się do woli większości.Proszę wszystkich o zakończenie wszelkich dyskusji, ponieważ nie ma to sensu. Skupiamy się sportowo na finale.
-
Ale momencik , przecież 9 głosów na 18 to nie jest żadna większość ,tylko połowa , tak ? Natomiast Organizator jest również uczestnikiem , więc powinien także oddać swój głos na którąś z opcji .
-
@Łukasz-Kowalski Brawo dla @Łukasz-Kowalski zrobił jak należy. Chciał zachować bezstronność jako organizator, ale się nie dało.
-
-
Coś czuję, że to będzie równie szalona liga jak mecze Legii w Champions League
-
Tak jest , proszę o zachowanie spokoju i kultury na forum oraz opanowanie zbędnych emocji . A jeżeli chodzi o sparingi , to ,jak pisałem wcześniej, macie co chcieliście . Będziecie teraz posłusznie wysyłać screeny na każde polecenie Organizatora ,i koniec dyskusji .
-
Jeżeli ktoś zauważy, że w jakimś meczu ktoś gra stylem ostrożnym przeciwko idź na całość albo agresywnie lub wystawia do gry najsłabszych zawodników przeciwko najmocniejszym - proszę natychmiast zrobić screena takiej sytuacji i opublikować tu na forum. Nie chcemy nikogo zbanować, czy zamknąć konto, ale zdajemy sobie sprawę, że jesteśmy tylko ludźmi i różne pomysły komuś mogą chodzić po głowie, aby pomóc koledze w zajęciu jak najlepszego miejsca na koniec rozgrywek. Tu nie chodzi o to, żeby Organizatorzy cały dzień siedzieli nad meczami i analizowali: kto jak zagrał. Niech każdy z was będzie obserwatorem i sędzią piłkarskim w tym finale, aby wszelkie możliwości przekrętów i cwaniactwa zdusić w zarodku, zamordować zanim dojdzie do zdarzenia.
Lepiej przegrać z honorem, niż wygrać bez honoru!
-
spoko ja ciagle twardo gram badz ostro
i co do dyskusji to widze ze mecze miedzy niektorymi menadzerami bede zaciete ze wzgledu na spinki na forum heheh kazdy bedzie chcial pokazac swoja wyzszosc i dokopac temu z kim mial spine heheh
powodzenia ludki