MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
@Stefan-Joptwojmać Tylko, że na razie nie mamy lig fantasy
-
@Dovco_HandF said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@huzar-shakir W finale MP nie ma wielu świetnych menadżerów bo liga jest "tylko" na 18 menadżerów nie na 50... a tylu bym tu widział i to co najmniej .
Prawda ,brakuje kilku. Przede wszystkim brak obrońcy tytułu Mistrza Polski ,który nawet w tej edycji nie wystartował .
-
@Cezarro Prawa, jednak czasem życie realne przyćmiewa grę w internecie. A jak masz do wyboru: internet albo życie realne, to tak jakbyś w ogóle nie miał wyboru :thumbsup_tone1:.
-
Symulka dziś zdrowo się opóźnia...
-
@Dovco_HandF Masakra, OSM mogłoby to poprawić
-
@Damiś27 Oni chyba nad tym jeszcze długo nie zapanują
-
Też tak myślę. Niestety to wypacza wyniki jak mecze są wcześniej lub później. Dla mnie powinno być wiadome od początku sezonu kiedy będą mecze i żeby było pokazane jak na telefonie też na kompie.
-
Dwie porażki z rzędu, trzeba się wziąć do gry bo czekałem trzy lata na finał i tej szansy nie mogę zaprzepaścić! 9 meczy i 9 punktów czyli 2 wygrane, 3 remisy i 4 porażki, liczyłem na więcej chociaż spodziewałem się że może tak być, na szczęście jeszcze dużo kolejek do odbudowy pozycji
-
@Cezarro Gratki... Cokolwiek nie się dalej nie wydarzy to w tej chwili czuj się jak Mistrz Polski OSM!
-
ale kibel... brak czasu na OSM i chyba zakotwicze na tym ostatnim badz przedostatnim miejscu....
-
@Biker294 To jest taka parszywa gra. Poświęcasz dla niej czas, korzystasz z profitów, jest jak twój bonus do życia, wprawiający cię często w dobry humor. Olewasz ją, bo nie masz czasu, to... lipa, mści się i odwraca do ciebie plecami. I nawet jak masz najlepszą taktykę na świecie, ale nie jesteś aktywny - przegrasz mecze, bo zemsta jest słodka, a OSM jest mściwe i nikomu nie odpuści.
-
@Dovco_HandF Do tego potrafi zrobić to ostentacyjnie, np.: grasz z najsłabszym menago z ligi, który ledwo punkt uciułał na półmetek ligi, a wpada Ci czerwo przy "żółtym" i stylu normalnym, i 3 punkty lecą na księżyc!!!
-
@klosek Skąd ja to znam!