LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017
-
Nie wiem jak oni to robią, że w weekend grają bardzo dobry mecz, by potem w tygodniu znów zagrać trochę słabszy :(. Ale najważniejsze, że udało się awansować, tylko nie potrzebnie, że dopiero po dogrywce to zrobiliśmy, bo to kolejne minut w nogach naszych zawodników :(. Bardzo dobry mecz w wykonaniu United był, aż do strzelenia :goal:, a potem sam nie wiem czemu nasz zespół oddał inicjatywę i każdy widział jak to się skończyło. Oby jak najmniej takich meczy, gdy strzelamy bramkę i oddajemy inicjatywę dla rywala zamiast go dobić.
-
@Byku-Duma-Warmii Naszą najgorszą bolączką jest skuteczność. Zobacz ile mieliśmy okazji w tym meczu i nie tylko.
-
Znamy pary LE:
-
@Michal_ACM Poczekajmy na oficjalne potwierdzenie co ze Zlatanem.. Mam nadzieję,że to nie krzyżowe bo to będzie masakra... Sam zerwałem krzyżowe i wiem co piszę.. Tylko w moim przypadku wyglądało to jeszcze gorzej.. Oby to były co najwyżej poboczne lub jakiś drobiazg.. Zlatan diable wrócisz mocniejszy!
-
@Damiś27
United chyba lepiej trafić nie mogło :slight_smile:. Najsłabsza w tej stawce Celta i jeszcze do tego rewanż u siebie . -
@Byku-Duma-Warmii Zgadzam się. Stawiam na Finał: Lyon-Manchester United
-
No nie wiem czy Celta taka najsłabsza
-
@Michal_ACM Mamy na myśli z tej 4 w półfinale to Celta wydaje się najsłabsza.
-
@Michal_ACM Zobaczymy jak zagrają przeciwko MU
-
@daroo933 said in LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017:
Na tym etapie nie ma słabych drużyn Panowie
To prawda, ale i tak Manchester United wygra Puchar Ligi Europy, co da mu przepustkę do gry w Lidze Mistrzów oczywiście . "Czerwone Diabły" bronią honoru angielskiej piłki w pucharach :clap_tone2: .
-
@Dovco_HandF said in LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017:
@daroo933 said in LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017:
Na tym etapie nie ma słabych drużyn Panowie
To prawda, ale i tak Manchester United wygra Puchar Ligi Europy, co da mu przepustkę do gry w Lidze Mistrzów oczywiście . "Czerwone Diabły" bronią honoru angielskiej piłki w pucharach :clap_tone2: .Warto zauważyć że już nie ma ani jednej niemieckiej ekipy :flag_de:
-
@CorreThe Wg. mnie Lyon jest trochę mocniejszy. Celta jest na równi z Ajaxem, może jest ciut mocniejsza. Warto zaznaczyć że Celta gra w lidze hiszpańskiej, która jest mocniejsza od francuskiej, nie mówiąc już o holenderskiej. Jednak nie wydaje mi się że są aż tak mocni jak rok temu.
-
@CorreThe
Takie jest po prostu moje zdanie. Dla mnie z tej całej najmocniejszy jest Lyon z tego co grali w meczach z Beskiktasem. W tych meczach pokazali naprawdę kawałek dobrej piłki i gdyby lepsza skuteczność Lacazetta to Lyon wygrał by już w regulaminowym czasie. A co do Ajaxu mają najmłodszy skład, a jak dobrze wiadomo młodzież zawsze jest nie obliczalna, więc nie wiadomo co mogą zagrać. A Celta już i tak chyba zagrała na maksimum swoich możliwości w tej edycji Ligi Europejskiej. Na więcej raczej ich stać nie będzie. No, ale mądrzejsi będziemy po meczach, które na pewno będą zacięta. -
Europejskie puchary 2017/2018 - symulacja
Symulacja pucharów z Polskimi zespołami
Link: http://www.90minut.pl/news/276/news2767438-Europejskie-puchary-2017-2018-symulacja.html -
@Damiś27 Bardzo ciekawy artykuł :clap_tone2:.
-
@Dovco_HandF Pokazuję on jak Polskie zespoły słabo stoją w Europie. Niestety, tylko Legia Warszawa może się pochwalić ładnym dorobkiem punktowym. Oby nadszedł czas jak kluby wezmą przykład z Polskiej reprezentacji :flag_pl: i awans będzie też.