🦅 🇵🇱 [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA
-
@Dovco_HandF Milik w końcu nie powołany ?
-
@Dovco_HandF Połowy z tej kadry nie kojarzę xD
-
@mihau1878
Chyba jednak Milika nie ujrzymy na Euro U21, nie dostał powołania i ciekawe jak teraz będzie. -
No i dobrze, że nie dostał. Niech skupi się na porządnym doprowadzeniu do formy. To jest najważniejsze
-
@mihau1878
Bardzo ciekawa rozmowa z Avramem Grantem :thumbsup_tone1:. -
@mihau1878
Kto wie może kiedyś zostanie selekcjonerem reprezentacji Polski, ale rozmowa super -
Naprawdę byś chciał żeby został selekcjonerem Reprezentacji Polski? Znam od niego wielu lepszych :ok_hand_tone1:...
-
@Cezarro
Pewnie, może i są lepsi, ale on ma do tego jeszcze korzeni polskie, więc dla mnie jest prawie Polakiem. A lepszych Polaków jako szkoleniowców za dużo to nie ma jak dobrze mi się wydaję. -
@Byku-Duma-Warmii Jak dla mnie to przyfarcił trochę w Chelsea i głównie jest znany z tego że był tam trenerem. Zresztą to nie był długi okres z tego co pamiętam. A pamiętacie go z jakiejś innej pracy bo ja nie... Musiałbym poszukać gdzie indziej pracował. To świadczy o tym że zbawcą by nie był. Cieszmy się że mamy Nawałkę
-
@Byku-Duma-Warmii said in [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA:
@Cezarro
Pewnie, może i są lepsi, ale on ma do tego jeszcze korzeni polskie, więc dla mnie jest prawie Polakiem. A lepszych Polaków jako szkoleniowców za dużo to nie ma jak dobrze mi się wydaję.Nie jest Polakiem,ani prawie Polakiem , i nigdy nie będzie , bo to żyd :flag_il:
-
@Michal_ACM
Nie długi okres, ale z tego co pamiętam awansował wtedy do finału LM, co się nie dało Jose Mourinho -
@mihau1878 said in [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA:
@Michal_ACM
Nie długi okres, ale z tego co pamiętam awansował wtedy do finału LM, co się nie dało Jose MourinhoDi Matteo nawet wygrał z Chelsea Ligę Mistrzów i gdzie teraz jest?
-
@Cezarro
Tak, może i masz rację, ale jego dziadek i jak się nie mylę to ojciec również byli Polakami.
@Michal_ACM
Ale wiesz, Adam Nawałki też bardzo dużo ludzi nie kojarzyło zanim objął stanowisko selekcjonera reprezentacji Polski, a teraz to jeden z bardziej znanych ludzi w Polsce -
-
@mihau1878 Za nami Włochy i Anglia! Ale jazda, wierzył w to ktoś jeszcze kilka lat temu?
-
Oczywiście sukces jest i to wielki ale gdy byliśmy na 70 miejscu to ranking był wg większości ,,nieważny" a teraz prawie dycha to najlepsza reprezentacja świata. Cieszę się z sukcesu Polskiej kadry ale w bezpośrednim meczu z taką Hiszpanią, Francją czy Włochami dostalibyśmy piątkę jak nie więcej. Po za tym Nawałka to tragedia, zmiany w ostatnich minutach, np jak ostatnio Wilczek i Peszkin. Selekcjonera bronią tylko wyniki ale on nie zajmuje się graniem tylko piłkarze więc... tak samo zero życia na meczu, niektórzy trenerzy na linii bocznej ,,żyją meczem" a czasem mi się zdaje że Nawałka nie dojechał na mecz. I powoływanie tych samych piłkarzy cały czas i nie dawanie szansy rezerwowym, albo dawanie im szansy na 4 minuty, no są lepsi trenerzy, zmiana trenera na przestrzeni dobrych meczy była by zła ale po skończeniu kontraktu jak najbardziej. Wszystko okaże się na MŚ bo na nich już praktycznie jesteśmy tylko trzeba dopełnić formalności, jak tam damy radę to będę się cieszył ale na razie...
-
@Dovco_HandF said in [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA:
@mihau1878 Za nami Włochy i Anglia! Ale jazda, wierzył w to ktoś jeszcze kilka lat temu?
Za Smudy? To rozgrywało się w sferze marzeń, a nie była to kwestia wiary
-
@Dovco_HandF Kilka lat temu wierzyłem że wyprzedzimy Togo i Mali
-
@CorreThe Mentalność typowego Polaka...Niewiara w sukces....Pisanie,że dostaniemy "5' od trójkolorowych czy też innych "potęg" jest twierdzeniem zbyt na wyraz.Może i reprezentacja nie gra jak wirtuozi futbolu,może nie wygrywamy tak jak byś chciał,piłkarze mają problemy z utrzymaniem nawet piłki przy nodze,nie mamy za wielu w miarę technicznych zawodników,jednak trenera ,który potrafi wpoić w przerwie co ci grajkowie mają robić.I robią,sukcesywnie.I to im się udaje.