🦅 🇵🇱 [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA
-
@Dovco_HandF Pamiętam wiele spotkań z Synami Albionu czy też makaroniarzami...I te 2-1 ...czasy Hajto.Wojtali itd...W tamtym meczu chyba K.Warzycha grał nawet,wielki nie wypał reprezentacji .
-
@huzar-shakir Z Anglią zawsze były ciekawe mecze, nawet jak przegrywaliśmy .
-
@mihau1878
Ależ pięknie wygląda teraz ten ranking Nawałka wykonał tytaniczną robotę by doprowadzić Polaków do tego miejsca, gdzie aktualnie się znajdują z tego, na którym ich zastał :slight_smile:. Fajnie by było jeszcze wyprzedzić tych Szwajcarów, wtedy by już naprawdę pięknie by było ;). -
@Dovco_HandF
W mojej pamięci mam niestety tylko dwa, które Polacy rozgrywali za kadencji Fornalika. W tych meczach Polacy zanotowali remis u siebie po golu Kamila Glika oraz porażkę na wyjeździe. Innych meczy moja młodzieńcza pamięć nie pozwala mi pamiętać :slight_frown:. -
@Byku-Duma-Warmii odpal Youtube...coś znajdziesz i obejrzysz
-
@huzar-shakir
Na pewno z tego skorzystam :slight_smile: -
@mihau1878
Super wywiad . Materiał obowiązkowy dla każdego fana reprezentacji Polski :flag_pl: i Kamila Grosickiego . -
@mihau1878
Bardzo dobrze, teraz aby tylko Polacy utrzymali te wysoką pozycję, a może i ją poprawili do czasu losowanie grup MŚ w Rosji :flag_ru:, wtedy być może uda nam się uniknąć największych rywali już w fazie grupowej. -
Filar naszej kadry - Signor/Monsieur KAMIL GLIK
Polecam obejrzeć :flag_pl:
-
@mihau1878 Kurde jak mi się dobrze fartnęło że mam 2 bilety na mecz ze Szwecją w Lublinie. Pierwszy raz zobaczę naszych w akcji Może nie do końca to to samo co dorosła kadra, ale emocje na pewno będą Będziemy z @benito1001 kibicować :flag_pl:
-
@ToomAnyWays
O proszę komu dobrze, ja to uwielbiam oglądać mecze Polaków na dużej imprezie, wtedy w całej Polsce wszyscy tylko o tym mówią i mega atmosfera się wytwarza . -
@Dovco_HandF
Moim zdaniem bardzo dobry ruch ze strony Napoli. Co z tego, że zagrają skoro potem cały sezon będą grać na zmęczeniu. Lepiej sobie odpuścić i dobrze przygotować się do następnego sezonu :slight_smile:. A zresztą musimy dać szanse innym zawodnikom na pokazanie się na takiej imprezie. -
@Byku-Duma-Warmii said in [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA:
@Dovco_HandF
Moim zdaniem bardzo dobry ruch ze strony Napoli. Co z tego, że zagrają skoro potem cały sezon będą grać na zmęczeniu. Lepiej sobie odpuścić i dobrze przygotować się do następnego sezonu :slight_smile:. A zresztą musimy dać szanse innym zawodnikom na pokazanie się na takiej imprezie.Milka rzeczywiście bym oszczędził, ale Zieliński powinien grać:)
-
@Stefan-Joptwojmać
No mogli by go puścić, ale pomyśl jak dzięki temu przygotuje się do kolejnego sezonu, który będzie się kończył Mistrzostwami Świata w Rosji:flag_ru:. Chyba lepiej, żeby odpuścić sobie te młodzieżowe Mistrzostwa Europy i zdecydowanie lepiej przygotował się do kolejnego jakże ważnego dla niego sezonu. -