🦅 🇵🇱 [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA
-
@daroo933
Też liczę na niego. -
@byku-duma-warmii
To może być dobry mecz . -
-
@dovco_handf
Nawet bardzo dobry mecz. Jak na razie mamy bardzo dobry plan na ten mecz i świetnie go realizujemy. -
-
-
@rusewicz
Masz racje, choć moim zdaniem bez sensu Kuba robił ten wślizg i dał podstawy do karnego. Na co niestety sędzia się nabrał. -
Jak dla mnie byliśmy lepsi i to Włosi mieli szczęście, że skończyło się 1:1, a nie 0:2 dla naszych. Brawo Polska Z drużyną trzeba być na dobre i na złe. Mundial nie wyszedł przez błędy w treningu kondycyjnym i eksperymenty z taktyką, co wcale nie znaczy, że mamy słaby zespół. Włosi bali się tego meczu, a my już wiemy dlaczego
-
Mini-shock!
Polska with a doubtful (?) new coach, manages to grab a draw in Italy! -
Z memów po meczu - ten mi się podoba:
To czas Zielińskiego... zarówno w piłce klubowej jak i reprezentacyjnej. Polska od dawna czeka na ofensywnego, bramkostrzelnego rozgrywającego światowej klasy.
No i jest! -
Bez przesady, karny był. Wprawdzie wybił piłkę, ale przez nogi rywala. Kuba niestety w obecnej formie nie nadaję się do kadry..
-
Ładny mecz tylko trochę szkoda mi ostatniej zmiany bo myślałem że może Piątek wejdzie za Kubę. Moglibyśmy wtedy ich jeszcze trochę przycisnąć bo gdyby nie ten fartowny karny to wygralibyśmy na lajcie
-
-
@pawelzylicz
Jedyny pozytyw z tego meczu to gol Mateusza Klicha. Nie mogę się już doczekać jego współpracy z Piotrem Zielińskim. -
@byku-duma-warmii Zielak bardziej pasuje mi z Krychowiakiem.Jakoś nie widzę duetu Zieliński-Klich obok siebie,ale być może się mylę .
-
Mecz szczęśliwie zakończony remisem. Źle, że znowu goniliśmy wynik. I jakoś tak grali bez energii, jakby chcieli odhaczyć towarzyskie spotkanie jak najmniejszym nakładem sił.
-
@huzar-shakir
Bardziej myślałem nad takim ustawieniem, że Zielu z Klichem na ofensywnym, a Krychowiak za ich plecami. -
Ważne że udało się zremisować przynajmniej, nowy trener potrzebuje jeszcze czasu aby zgrać drużynę po swojemu