🦅 🇵🇱 [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA
-
@Seba191995 No tak ale było również multum meczy po których każdy pisał "Nawałka out". Fakt, trener ma duże znaczenie ale poczekajmy do mistrzostw europy z osądzaniem Brzeczka, może ten skurczybyk zdziała jeszcze coś, z czego będziemy dumni.
-
@Fajresss coś ty Fajresss mam nadzieję że w końcu pieniądze przestaną grać rolę i dostanie repra porządnego trenera. Jak była zamiana Brzęczek za Nawalke to chodziłem zły po domu że na co ta zmiana po co.... Ci co pisali że Nawałka do wyrzucenia to nie wiem co oni mieli w głowach.... Zgodzę się tylko z tym że Nawałka nie miał pomysłu na zmiany i druga połowę. Pierwsza grali mega, w drugiej jak wiatr zawiał, ale to co jest teraz to nie ma solidnego sęka, nad którym rywal musi się pomęczyć i zwycięstwo...
-
@Seba191995 Ale jednak Lewandowski robi . Jego brak był zauważąlny, tak jak jego brak sprawia, że Bayern gra inną piłkę. Mamy szczęście, że zyjemy w erze Messiego, Ronaldo i ... Lewandowskiego. Dla mnie to trójka największych piłkarzy pierwszego 20-lecia XXI wieku.
-
POWOŁANIA REPREZENTACJA POLSKI
Jerzy Brzęczek powołał zawodników z klubów zagranicznych na mecze z:- Finlandią (07.10., 20:45, Gdańsk)
- Włochami (11.10., 20:45, Gdańsk)
- Bośnią i Hercegowiną (14.10., 20:45, Wrocław).
Nominacje z polskiej ligi zostaną podane 28 września.
-
3-0 do przerwy z Finlandią i hat-trick Grosickiego. Dobrze zaczynamy.
-
@ToomAnyWays Mecz na plus, w końcu konstruowaliśmy jakieś składne przemyślane akcje
-
Polska 5: 1 Finlandia
Najlepszy mecz polskiej reprezentacji za kadencji Jerzego Brzęczka. Oby nie gorzej grali w następnych meczach. -
Dziś odbyła się konferencja prasowa reprezentacji Polski. Udział w niej wzięli: Jerzy Brzęczek oraz Kamil Glik.
-
Remisujemy z Włochami 0-0
-
@ToomAnyWays said in [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA:
Remisujemy z Włochami 0-0
Przed meczem bralibyśmy go w ciemno Po meczu... też
-
Dzisiejszy mecz Polska vs Bułgaria w eliminacjach do Mistrzostw Europy U-21, będzie ostatnim meczem Czesława Michniewicza w roli selekcjonera naszej młodzieżówki. Krążą pogłoski, że zastąpi go Jacek Magiera, ale na razie to tylko spekulacje.
-
@Damian_Skinek said in [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA:
Dzisiejszy mecz Polska vs Bułgaria w eliminacjach do Mistrzostw Europy U-21, będzie ostatnim meczem Czesława Michniewicza w roli selekcjonera naszej młodzieżówki. Krążą pogłoski, że zastąpi go Jacek Magiera, ale na razie to tylko spekulacje.
Czesio711 zawsze słynął z nienagannej fryzury, ale to nic dziwnego , przecież 711 razy dzwonił do Fryzjera
-
Wczoraj odbyła się konferencja prasowa reprezentacji Polski. Udział w niej wzięli trener Jerzy Brzęczek oraz występujący na co dzień w Leeds United - Mateusz Klich. Selekcjoner reprezentacji Polski wypowiedział się m.in. o stanie zdrowia Roberta Lewandowskiego, sytuacji Arkadiusza Milika oraz dzisiejszym meczu z Bośnią i Hercegowiną.
Dzisiejszy mecz Polska - Bośnia i Hercegowina rozpocznie się o godzinie 20:45. Transmisja w TVP1, TVP Sport oraz Polsat Sport.
-
Ciekawe jaki styl zaprezentujemy, mam nadzieję, że spróbujemy zagrać wysokim pressingiem, tak jak w meczu z Finlandią
-
@Mati-Colchoner Ważne, że gramy dwoma napastnikami i to przyniesie Naszym wygraną 4:1 Dla Polski
-
@Dino-Ligenza Ważne, żeby nasi strzelili o jedną bramkę więcej
-
@Dovco_HandF Jaką jedną, minimum dwie więcej
-
@Dino-Ligenza Chciałeś zdecydowanego zwycięstwa... proszę bardzo
-
Wiem że 3/4 meczu graliśmy w przewadze, ale mi się mecz podobał, bardzo fajnie kontrolowaliśmy przebieg spotkania. Akcja bramkowa zakończona strzałem głową Karola Linettego, miodzio
-
Wypowiedzi po meczu Polska - Bośnia i Hercegowina(3:0)
Wideo z pomeczowej konferencji prasowej