🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
@toomanyways
Oczywiście, że tak, ale w Premier League nigdy nie można narzekać na nudę. -
@byku-duma-warmii said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
@toomanyways
Oczywiście, że tak, ale w Premier League nigdy nie można narzekać na nudę.Remis byłby najlepszym możliwym rozwiązaniem dla Czerwonych Diabłów z Manchesteru :thinking:.
-
@dovco_handf
Bardzo możliwe, ale Manchesteru City już nie dogonią, a wicemistrza raczej też zdobędą. -
@byku-duma-warmii Tootenham Liverpool i Chelsea jeszcze bym nie skreslal w walce o 2 miejsce .
-
@maloba
Nikogo nie skreślam, po prostu wiem, że Mourinho nie da sobie odebrać wicemistrzostwa Anglii :second_place::flag_gb:. -
@byku-duma-warmii Wierzę w to, ale ręki sobię uciąć nie dam
-
@mihau1878
Bardzo w niego wierzę i wydaje mi się, że mnie nie zawiedzie. -
Dziś Manchester City ograł Chelsea 2:1 i to w sumie dobry wynik dla Man Utd :ok_hand_tone1:.
-
@dovco_handf said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
Dziś Manchester City ograł Chelsea 2:1 i to w sumie dobry wynik dla Man Utd :ok_hand_tone1:.
Chyba inny mecz oglądałeś xD
-
Dokładnie tak jak @daroo933 wyżej napisał wynik brzmi - dla Obywateli @Dovco_HandF Jurku skąd wziąłeś ten wynik :thinking: ?
-
Dokładnie tak jak @daroo933 wyżej napisał wynik brzmi - dla Obywateli @Dovco_HandF Jurku skąd wziąłeś ten wynik :thinking: ?
Chyba mu się śniło haha xd
-
@daroo933 said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
Chyba mu się śniło haha xd
Nie mam pojęcia gdzie ja to zobaczyłem Rzeczywiście było 1:0, nie 2:1 co nie zmienia faktu, że Chelsea przegrała .
-
@dovco_handf
To prawda. -
@byku-duma-warmii no to sie chyba zdziwisz
-
@maloba
Nie potrzebuje Twoich przemyśleń. -
@byku-duma-warmii Wiem . a Mou Twoich nadzieji
-
@maloba
Nie prosiłem o Twoje zdanie na ten temat. -
@byku-duma-warmii Spokojnie nie stresuj sie . Mou stracil to co mial za czasow Porto , Interu , i kawalka wladzy w Realu . Czy nawet dobrych okresow w Chelsea . W Utd radzi sobie slabo , stad moja sugestia ze 2 miejsce moze zajac Tootenham , mniejsze szanse daje Lvp mimo ze atak maja w pelnym gazie .