🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
-
@byku-duma-warmii said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
Panowie Premier League tuż, tuż, więc postanowiłem utworzyć ligę w fantasy Premier League dla graczy, którzy lubią się w to pobawić. Poniżej szczegóły odnośnie ligi
Nazwa ligi: OSM.pl
Kod do ligi: 485457-432265We have 2 pairs of brothers in league? @ToomAnyWays & Jakub? and @mihau1878 & Maciej?
-
-
-
Tak wygląda tabela po pierwszej kolejce
-
Tutaj wyniki punktowe po pierwszej kolejce Fantasy Premier League
-
@byku-duma-warmii Daj kod do ligi to dołączę. Ja faila na start zrobiłem bo wstawiłem Aliego do pierwszego zespołu.. a zapomniałem zapisać :
-
@krycha288
Masz kilka postów wyżej. -
@byku-duma-warmii said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
Tutaj wyniki punktowe po pierwszej kolejce Fantasy Premier League
zawsze ostatni
-
@mihau1878
Jeszcze wszystko może się zmienić -
-
@pawelzylicz
Co kolejka robi się coraz ciekawiej w meczach Premier League -
-
@pawelzylicz
Stare dobre United z poprzedniego sezonu wróciło -
@byku-duma-warmii Hahaha
-
WSTYD!!! Przecież to widać,że oni nie mają ochoty grać! Wypie****** tego dinozaura futbolu! Tu potrzeba kogoś kto będzie grał ofensywnie bo z tym Siwym dziadem to możemy murować nic wiecej.. Mamy skład mega a gramy taką kupe... Dać mu tą odprawę 12 mln jaką ma w kontrakcie i nara.. Mam nadzieję,że jeszcze kilka takich meczy i zarząd pójdzie po rozum do głowy jeśli nie to w LM odpadniemy w fazie grupowej i nie powalczymy nawet o TOP6!!
-
To powinno być 6:1 dla Man Utd - jak Man City zagrał, a nie 2:3. Co to w ogóle jest?
-
@dovco_handf said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
To powinno być 6:1 dla Man Utd - jak Man City zagrał, a nie 2:3. Co to w ogóle jest?
Jak co jest taki mam styl którego nie mamy
-
@dovco_handf
Z tym trenerem nic innego nie wymyślimy.