🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
@mihau1878 Bardzo dobry wynik. Teraz trzeba bezwzględnie zdobyć 3 pkt aby zrównać się z Live.
-
Poza tym Grosik zaliczył 2 asysty w meczu z West Hamem
-
@ToomAnyWays
Czytałem dziś, że to pierwszy piłkarz Hull City, który w tym sezonie zaliczył 2 asysty w jednym meczu, więc grając tak krótko w drużynie Tygrysów zdążył już się zapisać w historii klubu :flag_pl: Turbo Grosik -
@Byku-Duma-Warmii Nie ma to jak wejśc do drużyny z przytupem .
-
Wyniki oraz tabela po rozegrania 30 kolejki
-
@Byku-Duma-Warmii
Dziś początek 31 kolejki, w której zmierzą się między innymi Chelsea z Manchesterem City
-
@mihau1878
Ja tam najbardziej czekam na dzisiejsze starcie Czerwonych Diabłów z Evertonem ;), ale za pewne zobaczę oba spotkania :slight_smile: -
@mihau1878 Supet to jest! :thumbsup_tone1:.
-
United znowu remis Niby fajnie bo mają piękną serię meczów bez porażki, tylko szkoda że chyba większość tych meczów to remisy
-
Aaaa no i jeszcze jedno. Co wy na to, że Leicester odniósł 5 zwycięstwo z rzędu? Nowa miotła zamiata aż miło bo do pięciu wygranych w lidze trzeba jeszcze doliczyć mecz z Sevillą i awans do cwiercfinału LM Mogli wcześniej zwolnić Ranierego. Ciekawe co teraz mają do powiedzenia wszyscy ci którzy nie rozumieli decyzji o zwolnieniu trenera który dał kopciuszkowi tytuł mistrzowski.
-
@Michal_ACM Ci sami zawodnicy, a całkiem inna gra, w dodatku skuteczna :thumbsup_tone1:.
-
@Michal_ACM
Powiem Ci, że dokładnie po połowie mają remisów i zwycięstw w tej 20 meczowej serii bez porażki. A co do Leicester to coś pomiędzy Ranierim, a zawodnikami musiało się zepsuć, bo to nie możliwe by było gdyby mistrz Anglii prawie wszystko przegrywał. Przyszedł nowy trener i można powiedzieć wszystko wróciło do normy i kto wie jak to się skończy na koniec sezonu :slight_smile: -
Wyniki wczorajszych meczy.
A co do wczorajszego meczu United. Ten mecz był bardzo słaby w wykonaniu Czerwonych Diabłów, wyglądało to tak jakby nie mieli żadnego pomysłu na grę do przodu. Nie wiem czy kogokolwiek można wyróżnić za ten mecz z MU
-
@Byku-Duma-Warmii Faktycznie widać że Leicester ma potencjał i w chwili obecnej są chyba w formie jaką mieli w zeszłym sezonie. Tylko czy piłkarze aż tak mogli poróżnić się z trenerem żeby poświęcać sezon? Nie chce mi się w to wierzyć.
No i jeszcze w nawiązaniu do dobrej formy Lisów podrzuce ten tweet Andrzeja Twarowskiego
-
@Michal_ACM
Haha Bardzo dużo jest w tym prawdy :slight_smile:
Czasem i tak bywa, choć też mi się wydaję, że to mało prawdopodobne, ale jakiś powód musiał być skoro notowali takie słabe wyniki, a teraz znów zapoczątkowali serię zwycięstw -
@Byku-Duma-Warmii Kurde, a ja przegapiłem mecz, wydawało mi się że United gra w środę Szkoda remisu, a najbardziej szkoda poprzeczki po dobitce Andera i po strzale bodajże Pogby głową.
-
@ToomAnyWays
Niestety pech na nie opuszcza, a i jeszcze bramki nie uznali nam, którą prawidłowo zdobyć Zlatan :(. -
@Byku-Duma-Warmii Najlepsze jest to że wczoraj Watford pokonał West Brom u siebie 2-0 grając od 65 min w 10. A w sobotę 11 United nie mogła sforsować ich obrony. To słabo mówi o naszej ofensywie.