Dotyk Duszy — Chwalimy się!
-
@Damian_Skinek Pięknie powiedziane. Dziękuję w imieniu Polish Warriors oraz swoim za te jakże błyskotliwe słowa, a także za projekt. Grupa została poinformowana, zaraz wrzucę Twój krój i poczekamy wspólnie na reakcje i decyzję Wojowników.
Pozdrawiamy Maestro kursora myszy.
-
@Damian_Skinek Pierwszy komentarz już się pojawił i nie mogę tego zachować, wypada się podzielić.
-
Haha, trafna uwaga Kolega może być spokojny, grafiki wrzucane przeze mnie są wyłącznie grafikami prezentacyjnymi, sam avatar będzie bez wieszaka i z innym tłem
-
OSM Polish Group Kit Challenge #4 - Polska Akademia Menadżerów
Po dość długiej przerwie, czas na kolejny projekt koszulki. Jednak tym razem projekt pozostanie jedynie koncepcją, ponieważ PAM ma już avatary z koszulkami, a ich autorem jest nasz artysta - @Dino-Ligenza.
Polska Akademia Menadżerów - czyli grupa spod znaku róży. Założona 17 sierpnia 2017 roku, należy do ścisłej czołówki polskiej sceny OSM. PAM posiada w swoich szeregach selekcjonera reprezentacji Polski - @Magic-89, choć aktualnie jego obowiązki przejął zastępca. Grupę PAM tworzą tacy gracze jak @Zbrzyzny-Tomek, @Szeregowiec, @Janex123, @Byku-Duma-Warmii czy wspomniany wcześniej @Magic-89. Posiadają obecnie najlepszą akademię w Polsce - AMP.
Dla PAM wybrałem elegancki model koszulki z guzikiem w kolorze ciemnej czerwieni. Wzór tworzą róże, a całość dopełnia majestatyczny font, który idealnie współgra z całą resztą.
-
nowy mroczny twór
-
@dino-ligenza kozak grafa
-
@damian_skinek ta koszulka mi sie bardzo podoba
-
@seba191995 Dziękuję, miałem natchnienie, a wtedy jest łatwiej.
-
OSM Polish Group Kit Challenge #5 - Lions of Poland
Czas na propozycję koszulki dla kolejnej polskiej grupy. Dziś przedstawiam projekt trykotu dla LoP. Jest to dość świeża grupa, bo założona niespełna 2 lata temu. Początki nie były łatwe, jedna osoba wystarczyła aby "Lwy" miały niezbyt pochlebną opinię. Lecz jedna, odważna i najbardziej rozsądna decyzja sprawiła, że LoP mogło zacząć od zera, pisząc swoją historię od nowa. Od tego czasu aktywnie uczestniczą w bitwach oraz turniejach organizowanych przez społeczność OSM. W 2021 roku zajęli 5. miejsce w Mistrzostwach Polski Grup. Obecnym szefem grupy jest @Zbyysiu-v2.
Koszulka utrzymana jest w kolorach brązu. Jaśniejszy odcień jako kolor wiodący, ciemniejszy użyty do kołnierza, rękawów i wzoru koszulki. Wzór na koszulce przedstawia lwią sierść.
Dajcie znać w komentarzach, co sądzicie o takim projekcie
-
-
Powiew świeżości
-
@dino-ligenza Jak zwykle dzieło sztuki! Picasso czy Van Gogh to przy Tobie amatorzy
-
@Damian_Skinek No ba, ja mam nadal jedno, a przede wszystkim drugie ucho, czyli oba, Dziękuje.
-
@dino-ligenza pięknie,dzieło mistrza widac od razu
-
@grzechu111 Dziękuję
-
OSM Polish Group Kit Challenge #6 - PeakyBlinders PL
Koszulka koloru czarnego, niczym koń na którym Tommy Shelby przemierzał ulice Birmingham. Wzór tworzą żyletki, które były znakiem rozpoznawczym serialowej grupy przestępczej. Rękawy poplamione krwią ich wrogów...
Dziś przedstawiam propozycję koszulki dla debiutantów na polskiej scenie OSM. Jest to młoda grupa pod dowództwem @__TommyShelby__, założona 23 grudnia 2021 roku. Obecnie trwające MPG jest pierwszym ich turniejem polskiej społeczności, biorą także aktywny udział w bitwach rankingowych, do tej pory zgromadzili 14171 punktów.
-
Widzę piękne trykoty Polskich grup więc i ja nie omieszkam pochwalić się dziełem naszego wybitnego grafika @Sebastian-Corby.
Na potrzebę powstania naszego nowego teamu opracował projekt który w pełni został zaakceptowany przez wszystkich członków grupy.
Biało - Czerwone barwy z połączeniem czarnego koloru który kontrastuje całą koszulkę, świetnie nadają się na podkład do elementów Polskich symboli których tutaj nie brakuje.
Nie ma wątpliwości jaki kraj reprezentujemy a symbole nawiązują do nazwy grupy Polish Patriots.
-
@damian_skinek ogien
-
-
Zgadzam się z przedmówcą @maniek_56 Sebastian ma dobry smak, a to coś, czego nie da się wypracować, to trzeba mieć. Teraz ograniczają go tylko umiejętności, które z czasem nabędzie (wszystko w jego rękach), wtedy tylko wyobraźnia może go stopować.
@Damian_Skinek obrał za zadanie „ubrać” Polskie grupy, tak by żadna z ekip nie trafiła na wiocha.pl i godnie reprezentowała się w świecie OSM i za to Brawa dla Niego, a także za poświecony czas. Co jakiś czas raczy Nas swoją wizją i bardzo dobrze mu to wychodzi, jak przystało na Maestro Kursora Myszy
@Seba191995 Dziękuję