Sıkça Sorulan Sorular(SSS)
-
-
Soru
: Menajer Sıralama sistemi nasıl çalışıyor? Topladığım menajer puanlar profilimde daha az görünüyor!
Cevap
: Her bir kulüp sayfasının bağımsız sıralaması vardır. Eğer 4 kulüp sayfasında da kulüp yönetiyorsanız 4 farklı sıralamanız olur. Profilde gösterilen sıralama en yüksek puana sahip olduğunuz kulüp sayfasının sıralamasıdır. Sıralamanıza etki eden menajer puanlarının hesaplanması şu şekilde olur:- Son 180 günde toplanan menajer puanlarının %100'ü sıralamanıza etki eder
- 180 günden sonraki 520 günde (180-700 gün arası) toplanan menajer puanları %1'i bulana kadar her gün azalan bir oranda sıralamanıza etki eder.
- 700 günden daha eski bir zamanda toplanan menajer puanlarının %1'i sıralamaya etki eder
-
- Başarılar
Soru
: Ben zaten 10 kupa kazandım ama kupa uzmanı başarısı açılmadı?
Cevap
: Başarılar bölümü 14 Ekim 2014 tarihinde oyuna eklendi. Bazı başarılar bu tarihten sonra kazandığınız başarıları saymaya başladı. Kupa Uzmanı bu başarılardar biridir, yani sadece 14 Ekim 2014 tarihinden sonra kazandığınız kupalar bu başarıya etki eder. -
- Simülasyon saatleri
Soru
: Maçım simülasyon saatinden önce oynandı ve ben hazır olmadığım için maçı kaybettim?
Cevap
: Gelecek maçına kalan süre bir önceki simülasyonun zamanına göre ortalama bir süreyi gösterir. Maçının tam zamanında oynanacağının garantisini veremeyiz. Maçlar bir çok faktöre göre(son 24 saatte kurulan/silinen ligler, online menajer sayısı vb.) erken veya geç oynanabilir. Serverlarda büyük sorunlar olmadığı sürece maçınızın TSİ 17:00'dan önce oynanmayacağının garantisini verebiliriz.
Farklı simülasyon başlangıç saatlerine sahip server grupları vardır. Liginizin bulunduğu serverdaki maçların başlama saatine göze atın ve bu saatten önce hazırlıklarınızı tamamlamaya çalışınSoru
: Maçım başlamasına rağmen bir türlü bitmiyor ne yapmam gerek?
Cevap
: Gelecek maç sayacı sıfırlandığında maçınız oynanmaya başlar ve tamamlanması bir kaç saati bulabilir. Bazı ender durumlarda maçınızın tamamlanması ertesi güne sarkabilir. Bu durumda beklemekten ve ara ara kontrol etmekten başka yapmanız gereken bir şey bulunmuyor. Eğer mobil uygulamada OSM oynuyorsanız maçınız tamamlandığında size bildirim gelecektir(bildirim ayarları açıksa) -
- Ödeme sorunları
Soru
: Boss Coins için ödeme yaptım ama hesabıma yüklenmedi?
Cevap
: Bazen ödeme yaptığınız Boss Coinslerin hesabınıza yüklenmesi biraz gecikmeli olabiliyor. Bu durumda bir müddet beklemenizi tavsiye ederiz. Eğer yine de hesabınıza yüklenmemiş ise tr.support@onlinesoccermanager.com adresine şikayetinizi bildiriniz -
- Email adresi eklemek
Soru
: Uygulama üzerinden nasıl email adresi eklerim?
Cevap
: Uygulama girişindeki profil fotoğrafınıza dokunursanız email ekleme bölümü açılacaktır- İş kulübü teklifleri
Soru
: İş kulübünden bir teklif tamamladım ama hediye boss coinsler hesabıma yüklenmedi?
Cevap
: İş kulübündeki teklifler iş ortaklarımızın sorumluluğu altındadır. Tamamladığınız teklifin son durumunu kontrol etmek için teklif duvarına girip altta yer alan Support/Miss coins linkine tıklamalısınız.
Bazı tekliflerin tamamlanması bir haftadan fazla sürebilir eğer daha fazla beklemek istemiyorsanız teklifi yapan sponsor firma ile iletişime geçmelisiniz -
- Hesabı silmek
Soru
: OSM'deki hesabımı nasıl silebilirim?
Cevap
: OSM hesabınızı sadece Web sitesi üzerinden silebilirsiniz. Mobil uygulamalarda OSM hesabını silmek mümkün değildir. Hesabınızı silmek için Linke tıklayıp açılan sayfada Hesabı Sil bölümüne tıklamalısınız.Eğer hesabınızı silerseniz OSM hesabınıza ait tüm bilgileri kaybedeceksiniz. Hesabı sildikten sonra kazandığınız puanlar ve ödüller tamamen kaybolur ve diğer menajerler tarafından görülemez.
-
This post is deleted!